WHATSAPP HATTINA YAZAN YOK DİYORSUN BEN KENDİ HATTIMDAN WPDEN YAZDIM İLK ŞİKAYET KONUMDA SSİ VARDI MECTRUY FALAN GÖRDÜ ZATEN O KONUYU GÖRENLER YALAN SÖYLEME BURDA 1.5 HAFTADA AYNI HİZMETİ 2 KERE ALDIM İKİSİNDEDE GELMEDİ MADEM ÇALIŞMIYOR GÖNDERMİYORSUN YOUTUBE ABONE SATMA O ZAMANHizmet sağliyoruz evet whatsapp destek hattina yazan yok + servis aciklamasinda 24-72 saat arasi ile gelmekte olarak yaziyor aksi
servis sağlayicilarina ilettigimizde otomatik iptal sağlar kafamiza göre iptal sağlamiyoruz bunu belirtlme yapiyoruz
https://instagramshop.net/iade.php sitenin ana sayfasinda yazilmakta okumadan kayit olanlari ne bileyim
kaldirildi youtube servisi 2 kere aldi ise 72 x 2 gecmeden konu aciyırsunWHATSAPP HATTINA YAZAN YOK DİYORSUN BEN KENDİ HATTIMDAN WPDEN YAZDIM İLK ŞİKAYET KONUMDA SSİ VARDI MECTRUY FALAN GÖRDÜ ZATEN O KONUYU GÖRENLER YALAN SÖYLEME BURDA 1.5 HAFTADA AYNI HİZMETİ 2 KERE ALDIM İKİSİNDEDE GELMEDİ MADEM ÇALIŞMIYOR GÖNDERMİYORSUN YOUTUBE ABONE SATMA O ZAMAN
WHATSAPP HATTINA YAZAN YOK DİYORSUN BEN KENDİ HATTIMDAN WPDEN YAZDIM İLK ŞİKAYET KONUMDA SSİ VARDI MECTRUY FALAN GÖRDÜ ZATEN O KONUYU GÖRENLER YALAN SÖYLEME BURDA 1.5 HAFTADA AYNI HİZMETİ 2 KERE ALDIM İKİSİNDEDE GELMEDİ MADEM ÇALIŞMIYOR GÖNDERMİYORSUN YOUTUBE ABONE SATMA O ZAMAN
BU KIM AQ IFTIRA ATMA BANA SITENDEKI ADIM BILE BU DEGIL DOĞRU NUMARA YAZDIM SMS BİLE ATIYORSUN KOLPACI SENI
Bu major olan @gaddaramca değil mi, neyse ben karışmayayım anlaşın siz. Para muhabbetini açtın midem bulandı zaten

Öyle kayit olmuş şikayeti acan kişi ben napayimBu major olan @gaddaramca değil mi, neyse ben karışmayayım anlaşın siz. Para muhabbetini açtın midem bulandı zaten![]()
YALANDAN BAŞKA İŞİN YOK DEĞİL Mİ
ANLAMA SIKINTIN VAR HERHALDE BEN ŞİKAYETİ YOUTUBE ABONELERİ GELMİYOR DİYE AÇIYORUM NASIL OLSA KOLPACISIN BAKİYEYİ BUGÜN HARCADIM ŞİKAYET AÇALI GÜNLER GEÇTİ
abi ben iade için konu açmıyorum zaten diyorum ki servis tahaüüt ediyor onun için para yatırıyorum ama servisi alamıyorum zaten benim şikayetide sen sonuçlandırdın bu arkadaş gelmiş bana şikayet açıyor + tehdit ediyor ve yalan söylüyor gaddar amcasın diyo ben kendi numaramdan hattımdan kayıt oldum@Ackermann iaden yapıldı mı?
iade coktan yapildi konu acmadan önce iade edilmiş boş boş konu aciyolar calişmiyorsa almasinlar kaldirdim servisi zaten 72 saat gönderim saati yaziyordu aciklamada okumayan konu aciyor@Ackermann iaden yapıldı mı?
72 saatte de göndermedin zaten 2 kere ve tehdit ediyorsu .Diade coktan yapildi konu acmadan önce iade edilmiş boş boş konu aciyolar calişmiyorsa almasinlar kaldirdim servisi zaten 72 saat gönderim saati yaziyordu aciklamada okumayan konu aciyor
bana dolandirici konu acarsan tehdit de ederim burasi hack forumu dostum boş boş konu acip üstelere taşiyon iade geldigi halde konu aciyorsun ne tuaf cocuksun72 saatte de göndermedin zaten 2 kere ve tehdit ediyorsu .D
72 saat e gelmese iade gelir sen salakmisin beni deli ediyon @72 saatte de göndermedin zaten 2 kere ve tehdit ediyorsu .D