Ackermann Şikayeticiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Hizmet sağliyoruz evet whatsapp destek hattina yazan yok + servis aciklamasinda 24-72 saat arasi ile gelmekte olarak yaziyor aksi

servis sağlayicilarina ilettigimizde otomatik iptal sağlar kafamiza göre iptal sağlamiyoruz bunu belirtlme yapiyoruz

https://instagramshop.net/iade.php sitenin ana sayfasinda yazilmakta okumadan kayit olanlari ne bileyim
WHATSAPP HATTINA YAZAN YOK DİYORSUN BEN KENDİ HATTIMDAN WPDEN YAZDIM İLK ŞİKAYET KONUMDA SSİ VARDI MECTRUY FALAN GÖRDÜ ZATEN O KONUYU GÖRENLER YALAN SÖYLEME BURDA 1.5 HAFTADA AYNI HİZMETİ 2 KERE ALDIM İKİSİNDEDE GELMEDİ MADEM ÇALIŞMIYOR GÖNDERMİYORSUN YOUTUBE ABONE SATMA O ZAMAN

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
WHATSAPP HATTINA YAZAN YOK DİYORSUN BEN KENDİ HATTIMDAN WPDEN YAZDIM İLK ŞİKAYET KONUMDA SSİ VARDI MECTRUY FALAN GÖRDÜ ZATEN O KONUYU GÖRENLER YALAN SÖYLEME BURDA 1.5 HAFTADA AYNI HİZMETİ 2 KERE ALDIM İKİSİNDEDE GELMEDİ MADEM ÇALIŞMIYOR GÖNDERMİYORSUN YOUTUBE ABONE SATMA O ZAMAN
kaldirildi youtube servisi 2 kere aldi ise 72 x 2 gecmeden konu aciyırsun :) iade yapildi zaten

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%

kayit oldugun telefonu sallarsan whatsappda cok beklersin

Rating - 0%

kayit oldugun telefonu sallarsan whatsappda cok beklersin
YALANDAN BAŞKA İŞİN YOK DEĞİL Mİ
Capture_2021-01-31-14-54-28.png
Capture_2021-01-31-14-54-20.png

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
bekle sip id karişmiş zaten senin verdigin sipariş coktan iptal olmuş iade edilmiş ne diye konu acip adimi kirletiyon şimdi forum dişi ben sana bişiler yapsam hoşuna gidicekmi ?

Rating - 0%
abi ben iade için konu açmıyorum zaten diyorum ki servis tahaüüt ediyor onun için para yatırıyorum ama servisi alamıyorum zaten benim şikayetide sen sonuçlandırdın bu arkadaş gelmiş bana şikayet açıyor + tehdit ediyor ve yalan söylüyor gaddar amcasın diyo ben kendi numaramdan hattımdan kayıt oldum

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%

başka hizmet aldiginda anlik gelmiş hala dolandirici diyor kredini kullandi isen banlicam seni siteden

Rating - 95.8%
aslında ne yalan söyliyim Ackerman banada kötü niyetli gibi geldi , ısrarla 5tl atıp sonra şikayet konusunu 2. kez açması bilmiyorum Ackerman öyle bir izlenim bıraktın , bekroota karşı kişisel bir husumetin var gibi geldi çee

Rating - 0%
Öncelikle merhaba forumda yepyeni üye sayılırım ne var ne yok diye bakarken, bekorot ismini görünce şaşırdım yazmadan duramadım.Bekorot denilen şahıs türkiyenin en büyük dolandırıcılarından biridir,eğer atabilicek ise e devletten açılan davaları ve dava içeriğini atsın :D,canı isterse binde bir belki iş yapıyor ama eğer savunmasız ve bilgisiz iseniz geçmiş olsun dolandırıldınız demektir.Kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi yazmış buraya hey yavrum hey kahkaha attım :D,kendiyle iletişime geçmeden önce 50 defa yazmadan önce 150 defa düşünün belkide çoktan tokatlandınız demektir.Sırf adındaki dolandırıcılık indexi kalksın diye kendi sitelerine yalan haber veren birisidir,az google araştırması yapabilirsiniz.İnsanları bir dolandırırsın iki dolandırırsın yakında devlet enseleyecek rahatım deme hiçbir zaman 5 sene 10 sene yaparsın ama er yada geç adalet tecelli eder ister burda ister öteki dünyada.

En büyük örnek olması için bu güzel videoyu buraya bırakmak isterim daha fazla kişinin canı acımaz umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,472Konular
3,268,539Mesajlar
315,248Kullanıcılar
zaza5544Son Üye
Üst Alt