yanıcısı da geldi artık konuya bakın lütfen
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yanıcısı da geldi artık konuya bakın lütfen
Anlamiyor arkadaş , olayda benim kapadigimi idea ederek benim 40 tl ye satigim sanal karti banka belese veriyomus neden free vermiyon diyerek bedava istemesi bende babamin usagi deilsin dedim vermedim kart cete tokatci ,yalancı, nankor diyo her satım alim yapcagam zaman baltaliyoonun aboneli bitmis o zaman elde bilgi yoksa birsey yapaman zaten kapatman mümkün olamaz
adminler ona gerekenleri yapar takma aq bende takmiyorum böyleleriniAnlamiyor arkadaş , olayda benim kapadigimi idea ederek benim 40 tl ye satigim sanal karti banka belese veriyomus neden free vermiyon diyerek bedava istemesi bende babamin usagi deilsin dedim vermedim kart cete tokatci ,yalancı, nankor diyo her satım alim yapcagam zaman baltaliyo
Forumda demişti 0 dan sunucu actim plesk kurdum link saldim dedi benim ona ip adresimi atmamla onun bana linki yollamasi 1dk surmuş sizce azurede bir sunucunun dagitiminin bitmesi ve azure kurup bilgileri vs ayarlamak okadar kisamı @Mectruyazuremin kapanmasına neden olan legendin linki resimde konuşmamız var alın kanıthttps://i.hizliresim.com/39pqesc.png
LSLSWLWLSLELWOWWO@wictory , yalancı aşağılık karaktersizin tekisin ayağımın altına dolanma sinek gibi ezerim seni
tik isteyince yalvardın diyosun sen sitenin adminisin senden bişy isteyince yalvarmış olmuyorum site babamın değil sen admin oldugun için senden istiycem @Mectruy tik rica ettim yalvardın diyor bana nasıl forum bu adam bana seni ezerim diyor millet bana küfür ediyor ss atıyorum küfür ettigine dair haksız çıkıyorumOrtada kanıt yok birşey yok, lafla peynir gemisi yürümez.
Burada kimseyi kayırmıyoruz, mavi tiki olsa bile kuralları ihlal ettiği saptanırsa zaten cezasını çekiyor. Ayrıca dünden beri bana dm den mavi tik için yalvarıp yakardın. Daha forum içi etkileşimin düşük, nasıl verelim sana tik. Mavi tiki alınca ticarete başlayacağım diyorsun öyle şey olur mu, tik olmadan bile ticaret yapan sonra tike kavuşan var.
kaybol ya kanıt atıyorum yukarda olm kör müsün sen ?@wictory , yalancı aşağılık karaktersizin tekisin ayağımın altına dolanma sinek gibi ezerim seni
forumda adminsin ben senden illa bişy isterim yada sorarım sen bi aptal da olabilirsin ama karşındaki insana yalvardın gibi kelimeler kullanmazssın adam bana ana bacı yapıyor ss atıyorum bana haksızmışım gibi muamele yapıyosunuzYa sabır, 1 kere mi istedin tik? Birden fazla yazdın bana. Bu ne demek peki?