Adminler bi zahmet bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onun aboneli bitmis o zaman elde bilgi yoksa birsey yapaman zaten kapatman mümkün olamaz
Anlamiyor arkadaş , olayda benim kapadigimi idea ederek benim 40 tl ye satigim sanal karti banka belese veriyomus neden free vermiyon diyerek bedava istemesi bende babamin usagi deilsin dedim vermedim kart cete tokatci ,yalancı, nankor diyo her satım alim yapcagam zaman baltaliyo

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Anlamiyor arkadaş , olayda benim kapadigimi idea ederek benim 40 tl ye satigim sanal karti banka belese veriyomus neden free vermiyon diyerek bedava istemesi bende babamin usagi deilsin dedim vermedim kart cete tokatci ,yalancı, nankor diyo her satım alim yapcagam zaman baltaliyo
adminler ona gerekenleri yapar takma aq bende takmiyorum böylelerini

Ortada kanıt yok birşey yok, lafla peynir gemisi yürümez.

Burada kimseyi kayırmıyoruz, mavi tiki olsa bile kuralları ihlal ettiği saptanırsa zaten cezasını çekiyor. Ayrıca dünden beri bana dm den mavi tik için yalvarıp yakardın. Daha forum içi etkileşimin düşük, nasıl verelim sana tik. Mavi tiki alınca ticarete başlayacağım diyorsun öyle şey olur mu, tik olmadan bile ticaret yapan sonra tike kavuşan var.

Ortada kanıt yok birşey yok, lafla peynir gemisi yürümez.

Burada kimseyi kayırmıyoruz, mavi tiki olsa bile kuralları ihlal ettiği saptanırsa zaten cezasını çekiyor. Ayrıca dünden beri bana dm den mavi tik için yalvarıp yakardın. Daha forum içi etkileşimin düşük, nasıl verelim sana tik. Mavi tiki alınca ticarete başlayacağım diyorsun öyle şey olur mu, tik olmadan bile ticaret yapan sonra tike kavuşan var.
tik isteyince yalvardın diyosun sen sitenin adminisin senden bişy isteyince yalvarmış olmuyorum site babamın değil sen admin oldugun için senden istiycem @Mectruy tik rica ettim yalvardın diyor bana nasıl forum bu adam bana seni ezerim diyor millet bana küfür ediyor ss atıyorum küfür ettigine dair haksız çıkıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,243Konular
3,277,012Mesajlar
317,164Kullanıcılar
drazySon Üye
Üst Alt