Adminler bi zahmet bakın

Merhaba forumda legend diye biri var hem millleti kandırıyor hemde chat te sövüyor üstelik mavi tiki var ben anlarım ben chat te saygımı bozmuyorum kimseye yeri gelince şaka da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba forumda legend diye biri var hem millleti kandırıyor hemde chat te sövüyor üstelik mavi tiki var ben anlarım ben chat te saygımı bozmuyorum kimseye yeri gelince şaka da yapıyorum ama hiçbir zaman küfür etmedim legendin küfür ettigi ss linkini atıyorum adminler artık ilgilenin LÜTFEN.

@Al Simmons
@l33t
@Aspect
@Mectruy

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bakmıyolar tiki var diye torpil geçiyor adminler bu legend yüzünden sunucum kapandı dün ss falan attım adminler yorum bile atmadı
Admin dedigin kisi forumda adaleti saglayan kisi dostum kimse taraf tutmaz ki huzur saglansin senin kasintin oldugu icin huzru bozmaya adminleri gaza getirmeye calisiyorsunki beni banlasinlar. Derdinin asil amaci ztn azurenin suresi bitigi icin engellenmiş benden geldin sanal kart istedin parayla satarim dedim hemen kuplere bindin sanki babamin usagisinki free vereyim

Admin dedigin kisi forumda adaleti saglayan kisi dostum kimse taraf tutmaz ki huzur saglansin senin kasintin oldugu icin huzru bozmaya adminleri gaza getirmeye calisiyorsunki beni banlasinlar. Derdinin asil amaci ztn azurenin suresi bitigi icin engellenmiş benden geldin sanal kart istedin parayla satarim dedim hemen kuplere bindin sanki babamin usagisinki free vereyim
kimseye gaz getirdigim yok ss ler ortada gerisine karışmıyorum forumun adaletine kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,244Konular
3,277,033Mesajlar
317,169Kullanıcılar
THEANOXYSon Üye
Üst Alt