Adminler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Adminlik vasfını yerine getiremeyenler bile admin oluyormuş bu devirde vay aq
Bi tıkta boş yapıyon san ki adamların sitesinde kimin admin olacağına sen karar vermezsin sana göre görevini yapmayan adam belkide başka nelerle uğraşmıyor tek senin sorunun gözden kaçması veya cevaplanmaması onları kötü veya vasıfsız yazmaz adamlar forum için çalışıyor çalışmasa bile adamların forumu yani şikayetin varsa söyle tabi ona laf eden yokta gidipte sayfanın adminine sadece senin sorununla ilgilenilmedi diye vasıfsız demek boktan bişey xD

rus 

seclusion
Rating - 100%
Bi tıkta boş yapıyon san ki adamların sitesinde kimin admin olacağına sen karar vermezsin sana göre görevini yapmayan adam belkide başka nelerle uğraşmıyor tek senin sorunun gözden kaçması veya cevaplanmaması onları kötü veya vasıfsız yazmaz adamlar forum için çalışıyor çalışmasa bile adamların forumu yani şikayetin varsa söyle tabi ona laf eden yokta gidipte sayfanın adminine sadece senin sorununla ilgilenilmedi diye vasıfsız demek boktan bişey xD
Aynı isminde bahsettiğin gibisin dostum, sabahtan beri bu sorunu belirtiyorum adam mesajlarımı gördüğü halde sikine takmıyorsa bu görevini yapamadığını anlatır. Bi sik bilmiyorsun konuşma

N

Nobody

Chatte ismimi supra yapmak istiyorum dediğimde birisi multi hesap açarak supra ismini aldı ve hesabı boşa düşürdü. Arkadaşlardan ismi bana geçirmelerini istiyorum takmıyorlar.
Boyle bir sey mumkun olabilir mi sence? Sen istedigin icin kimsenin nickini degistirip senin hesabina uygulayamayiz. Ayrica tum uyelerin aylik 1 kere nick degistirme talebi gonderme izni var. Talebinin admin tarafindan degerlendirilmemesi gayet normal.

rus 

seclusion
Rating - 100%
Boyle bir sey mumkun olabilir mi sence? Sen istedigin icin kimsenin nickini degistirip senin hesabina uygulayamayiz. Ayrica tum uyelerin aylik 1 kere nick degistirme talebi gonderme izni var. Talebinin admin tarafindan degerlendirilmemesi gayet normal.
Arkadaş multi hesap açıyor, eğer multi hesaptan o arkadaş banlansaydı o ismi alabilirdim ben fakat hiçbir admin yardımcı olamadığı için boş boş bekliyorum

Rating - 0%
Aynı isminde bahsettiğin gibisin dostum, sabahtan beri bu sorunu belirtiyorum adam mesajlarımı gördüğü halde sikine takmıyorsa bu görevini yapamadığını anlatır. Bi sik bilmiyorsun konuşma
saygı çerçevesinde senle konuştuğum için kusura bakma senin gibi insanlarla küfürsüz edebinle konulmaz zaten bu bir ikincisi senin sorununun hallolmaması adamının görevini yapmadığı anlamına gelmez adamın görevi senden veya başka şeylerden ibaret değil XD

rus 

seclusion
Rating - 100%
saygı çerçevesinde senle konuştuğum için kusura bakma senin gibi insanlarla küfürsüz edebinle konulmaz zaten bu bir ikincisi senin sorununun hallolmaması adamının görevini yapmadığı anlamına gelmez adamın görevi senden veya başka şeylerden ibaret değil XD
Köşede yala kanka, sana fikrini soran olmadı bu konu şikayet konusu öneri değil

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
@Nobody bence mod alımı olmalı, hem değişiklik olur hem de bu kadar aktif insan için 4 aktif admin-mod yetersiz gibi.

rus 

seclusion
Rating - 100%
sana tek diyeceğim herkesle böyle konuşma sabırsızına denk gelirsin acımazlar :D edebin azaldıkça götün boşa çıkar haberin olsun :D
Şikayet konusuna adminler ve olay dahilindeki kişilerden farklı olarak sen yazıyorsun, zaten sinirliyim bir de boş falan diyorsun sonra küfürü kaldıramıyorsun. Madem yorumun var git konu aç öneri diye

Rating - 0%
Agalar sakin olun,
Şikayet konusuna adminler ve olay dahilindeki kişilerden farklı olarak sen yazıyorsun, zaten sinirliyim bir de boş falan diyorsun sonra küfürü kaldıramıyorsun. Madem yorumun var git konu aç öneri diye
Aga tamam sakin ol önce, sen sadece sorunu adminlere belirt ve bekle biraz anında zaten ilgilenemiyorlar

Rating - 100%
adminler geç dönüyor bu konuda hakları var biraz çalışanı var işi olanı var hayatı buradan ibaret değil . senin alacağın kullanıcı adını alan arkadaş multi hesap gerekçesiyle banlanmıştır veya banlanacaktır . fırat admin yani F admin forumda diğer adminlere kıyasla yetkisi aynı değil kendi söylemişti artı olarak x0x0 veya deso coadmin arkadaş da konuları düzenliyor şikayetlere bakıyor boş bi şikayet değilse 5 10 dakikada dönüş yapıyor seni seviyorum lakin haklı olan adminler burada senin de tabi kendince haklılık payın var

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
D

rus 

seclusion
Rating - 100%
adminler geç dönüyor bu konuda hakları var biraz çalışanı var işi olanı var hayatı buradan ibaret değil . senin alacağın kullanıcı adını alan arkadaş multi hesap gerekçesiyle banlanmıştır veya banlanacaktır . fırat admin yani F admin forumda diğer adminlere kıyasla yetkisi aynı değil kendi söylemişti artı olarak x0x0 veya deso coadmin arkadaş da konuları düzenliyor şikayetlere bakıyor boş bi şikayet değilse 5 10 dakikada dönüş yapıyor seni seviyorum lakin haklı olan adminler burada senin de tabi kendince haklılık payın var
Bana gelip yetkim yok yazsa canım feda, ama bunu belirttiğim halde taşak geçer gibi kusmuk emojisi atıyor. Üzerine adamlar bize yarak kafalı siktir git falan diyor ban yemiyor ben siktir git dediğimde ban yiyorum

rus 

seclusion
Rating - 100%
Bu arkadaşlar zaten ownerlar tarafından incelenmezse yazıklar olsun, bu kadar emeğin karşılığında aldığımız şeye bak

Rating - 100%
Bana gelip yetkim yok yazsa canım feda, ama bunu belirttiğim halde taşak geçer gibi kusmuk emojisi atıyor. Üzerine adamlar bize **Küfürbaz** kafalı siktir git falan diyor ban yemiyor ben siktir git dediğimde ban yiyorum
ya admin adam buna birşey yapamazsın ki castiel de bana anneni sikerim artık hesap açma demişti ban yediğim zaman bunu şikayet etsem de birşey olmaz admini düşürmezler bi üye için fırat zaten makarayı seven adam onun öyle emojiler atmasına da şaşırmam ki takılıyor o herkese cana yakın

rus 

seclusion
Rating - 100%
ya admin adam buna birşey yapamazsın ki castiel de bana **Küfürbaz** artık hesap açma demişti ban yediğim zaman bunu şikayet etsem de birşey olmaz admini düşürmezler bi üye için fırat zaten makarayı seven adam onun öyle emojiler atmasına da şaşırmam ki takılıyor o herkese cana yakın
Adama sorunumu iletiyorum bana emoji atıyor ve bunu yapan kişi x0. Adam kışkırtmaya oynuyor bir de, benim açığımı yakalayıp ban atabilmek için

N

Nobody

Bana gelip yetkim yok yazsa canım feda, ama bunu belirttiğim halde taşak geçer gibi kusmuk emojisi atıyor. Üzerine adamlar bize **Küfürbaz** kafalı siktir git falan diyor ban yemiyor ben siktir git dediğimde ban yiyorum
Bu konuda haklısın yönetim toplantısından sonra herkesin bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine eminim.

Bu arkadaşlar zaten ownerlar tarafından incelenmezse yazıklar olsun, bu kadar emeğin karşılığında aldığımız şeye bak
Forum restoran degil adminler de garson degil kardesim kendine gel forum burasi edinecegin bilgi varsa edinirsin paylasacagin birsey varsa paylasir cikarsin

rus 

seclusion
Rating - 100%
@x0x0 Bu kadar gezgin ruhlu olup, birilerinin açığını ortaya çıkarabilmek için kışkırtıp üzerine banlayabilecek kadar karaktersiz olduğunu bilsem hiç konuya girişmezdim güzel kardeşim

rus 

seclusion
Rating - 100%
adminden değil de üyelerden çok gördüm bunu bilmiyorum olay anında olmadığımdan sen haklısın veya haklı diyemem
Benim veya karşı tarafın haklı olmasını istemiyorum aga, birilerinin canınıda yakmak istemiyorum ama ben yardım istediğim halde adam bana laubali bir şekilde konuşup dalga geçiyorsa ettiğim küfürlerede açık olmalı. Adam kışkırtmaya oynuyor ondan sonrasında yetkisini kullanarak banlıyor. Sen bir admin olarak bu forumu düzeltip insanlara örnek olman gerekirken neden hala daha insanların açığını arıyorsun ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rating - 100%
Benim veya karşı tarafın haklı olmasını istemiyorum aga, birilerinin canınıda yakmak istemiyorum ama ben yardım istediğim halde adam bana laubali bir şekilde konuşup dalga geçiyorsa ettiğim küfürlerede açık olmalı. Adam kışkırtmaya oynuyor ondan sonrasında yetkisini kullanarak banlıyor. Sen bir admin olarak bu forumu düzeltip insanlara örnek olman gerekirken neden hala daha insanların açığını arıyorsun ?
bana karşı öyle bi davranış sergileyen bi admin veya mod olmadı ama kanıtlanırsa öyle olduğu bi şekilde cezasını verir nob uyarı verir birşeyler yapar

F

F

Diğer adminlere yaz demişsin, x0'a yazdım ve bunlar oldu zaten ?
NPVo6H.gif

adam admin değil ki co AMINA KOYAYIM CO CO CO CO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,925Mesajlar
315,327Kullanıcılar
sdking06Son Üye
Üst Alt