İyi olmuş tokat yemen bana Tokatçı ortagini savunuoduntekrar dile getiriyorum ben kişinin banlanmasi taraftarı değilim iyi niyetimle yaklaşıyorum ya hesabı geri iade Etsin yada alışverişi düzgün tamamlayalim
İyi olmuş tokat yemen bana Tokatçı ortagini savunuoduntekrar dile getiriyorum ben kişinin banlanmasi taraftarı değilim iyi niyetimle yaklaşıyorum ya hesabı geri iade Etsin yada alışverişi düzgün tamamlayalim
la çocuk malmisn sen savundugum yeri ss at at hadiİyi olmuş tokat yemen bana Tokatçı ortagini savunuodun![]()
ben sadece onun kişisel sorunlari beni ilgilendirmiyor dedim boş yaoma çocukİyi olmuş tokat yemen bana Tokatçı ortagini savunuodun![]()
Sg konudan tokat ne demek onu öğrenİyi olmuş tokat yemen bana Tokatçı ortagini savunuodun![]()
Çocuk engel aç 4l için tokat mi atılır zarara gircen die engel ation bebeSg konudan tokat ne demek onu öğren
Tokat mi yav sgÇocuk engel aç 4l için tokat mi atılır zarara gircen die engel ation bebe
Engel açsana hadiTokat mi yav sg
adamla daha önce ticaretim oldu hiç bir sorun çıkmadı.
Yaaa amk adam admine hesabını salar letyonun ig sine bakar engelediyse tokat atmistir engelemediyse sslerdeki konusmalar ayni orda varsa tokat atmistir ztn konu niye bukadar seni bagladi onu anlayamadim haylaaga bu letyoudownun igsi olup olmadığını nerden anlayacaklar
lan ol öbür mesajlara bak siktir git onun hesabı dedim zatenYaaa amk adam admine hesabını salar letyonun ig sine bakar engelediyse tokat atmistir engelemediyse sslerdeki konusmalar ayni orda varsa tokat atmistir ztn konu niye bukadar seni bagladi onu anlayamadim hayla
la boikoy tokatçının teki oEngel açsana hadi
tüm yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim lütfen en kısa sürede mağduriyetligimin giderilmesini taleb ediyorum ya hesabimi versin yada hesabin parasini versin saygılar ...Sevgili @alif1rt; öfkeli olmanı anlıyoruz, şikayetinin inceleniyor.
Konu başlıklarını büyük harfle açmamalısın, bu bizim kurallarımıza aykırı.
Çözüldü.