bugünbu aldığın ss ler ne zamana ait
bugünbu aldığın ss ler ne zamana ait
onun ayrı aq ama seyitin yaptığı ayıpknk olau benle alakasi yok benim eski ortak yüzünden ben tokat yiyorum
?onun ayrı aq ama seyitin yaptığı ayıp
Instagram kullanıcısı yazan ve letyouspy yazan arasında ss teki dakika arası fazla ve bana sonradan attığın kırpılmamış resim nasıl 19:29 a ait
knk eski ortak yüzünden bana tokar atiyon ?
hocam tokar attiktan sonra ss aldım bazi yerleri istersenis tgden ekran kaydı atabilirm tüm konuşmalarıInstagram kullanıcısı yazan ve letyouspy yazan arasında ss teki dakika arası fazla ve bana sonradan attığın kırpılmamış resim nasıl 19:29 a ait
Yav yarram adminmisin amk milleti eleştiriyon adamı engeleyince ig kullanıcısı yazmış ztn letyoudown yazandaki ss deki konusmayla ig kullanici yazandaki sohbet ayni cumle geciyo kör olmazsan gorurdunaga sadece letyoudownun yazdığı mesajları at instagram kullanıcısı yazan hesabın ssleri geçersiz diye biliyorum
at @snzpyhocam tokar attiktan sonra ss aldım bazi yerleri istersenis tgden ekran kaydı atabilirm tüm konuşmaları
işte adam gibi adam biliyor neyin ne olduğunuYav yarram adminmisin amk milleti eleştiriyon adamı engeleyince ig kullanıcısı yazmış ztn letyoudown yazandaki ss deki konusmayla ig kullanici yazandaki sohbet ayni cumle geciyo kör olmazsan gorurdun
aga bana bi ig salsana yazacam
kes senide sikerim yarra bak aq sen git aynı scyi 20 kişiye satYav yarram adminmisin amk milleti eleştiriyon adamı engeleyince ig kullanıcısı yazmış ztn letyoudown yazandaki ss deki konusmayla ig kullanici yazandaki sohbet ayni cumle geciyo kör olmazsan gorurdun
kanıt var elimde bos yaomakendisi tokatcıdır forumda tokat atığı kişiler forumun altına gelir zaten
Baksinlar kime tokat atmisim ben gelsin kimin hesabini caldim kimin parasini caldim karaktersizsinveya şikayet konularına bakabilrsiniz.
Olayda tokan atan sensin aq sg konudanbu konuda katılıyorum Nymphe demen şahsiyet tokatçıdır benim konumu tekar açıp bakabilirsiniz
ya o tokat atmissa benim suçum ne amk benim kanıtım var her türlü ya paramı atsın yada hesabi versinbu konuda katılıyorum Nymphe demen şahsiyet tokatçıdır benim konumu tekar açıp bakabilirsiniz
yaw sg olm attığın sste senin sattığın çıktı konu BU DEİLOlayda tokan atan sensin aq sg konudan
o konuda haklısınya o tokat atmissa benim suçum ne amk benim kanıtım var her türlü ya paramı atsın yada hesabi versin
yok knka banlicaksan sen bilirsin yönetimin kararına saygı duyarım@Letyoudown doğru düzgün yazacağın bir şeyin yok mu
kabul ediyorsun yaniyok knka banlicaksan sen bilirsin yönetimin kararına saygı duyarım
knk ben banlanma taraftari değilim iyi niyetimle yaklaşıyorum ya hesabi geri ver yada alışverişi düzgün tamamlayok knka banlicaksan sen bilirsin yönetimin kararına saygı duyarım
hocam dedigim gibi banlama taraftari degilm hesabımı istiyorumkabul ediyorsun yani
birşey kabül etmiyorum başım ağrıyor ailevi sorunlarım var çoluk cocukla uğraşıyorumkabul ediyorsun yani
banlarsaniz iki gün sonra açacağı bi gerçek öyuzden hesabimi istiyorum yada alışverişi düzgün tamamlamyikabul ediyorsun yani
Evet seyitin değil,seyitin instagramı seyosocialseyonun hesabı değil ki aq ben mi yanlış biliyorum