knk kanit var uzatilmaya açık konu değilEvet seyitin değil,seyitin instagramı seyosocial
knk kanit var uzatilmaya açık konu değilEvet seyitin değil,seyitin instagramı seyosocial
knk banada verdi dün igsini chatten onun hesabıEvet seyitin değil,seyitin instagramı seyosocial
Değil amkknk banada verdi dün igsini chatten onun hesabı
bu açıklamayı beklememiz için geçerli bir sebep değil. şikayet senin adına uğraşacaksın tabi.birşey kabül etmiyorum başım ağrıyor ailevi sorunlarım var çoluk cocukla uğraşıyorum
knk o bebeyi tutmuyorum ama onun bekle ss atıyımDeğil amk
letyouspy hesabını mı söyledi sanaknk banada verdi dün igsini chatten onun hesabı
bebe?knk o bebeyi tutmuyorum ama onun bekle ss atıyım
knk vallla çok sağolknk o bebeyi tutmuyorum ama onun bekle ss atıyım
bebe mi seni sanaldan silerimknk o bebeyi tutmuyorum ama onun bekle ss atıyım
gel sil hodri meydanbebe mi seni sanaldan silerim![]()
ben kimseye tokat atmadım eski çalıştığım kişiler atmış benj suçluyor lar benim tokat attigim biri varsa yazsın chatteletyouspy bu evet doğru letin iq hesabı chatte kendisi vermiş zaten az önce chat arişivinden baktım. ayrıca @alif1rt daha önce letyou ya tokat attıysan ve benim ortak attı deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsan ? nasıl olcak bu iş
olayı yanlış anlamissin hocam ben kimseye tokat atmadim ben magdurum eski ortağım sanırım başka birine tokat atmış ki olaydan haberim yok işte o tokar attigi kişi gitmis seyyide söylemiş oda hıncını benden çıkarıyor sanırımletyouspy bu evet doğru letin iq hesabı chatte kendisi vermiş zaten az önce chat arişivinden baktım. ayrıca @alif1rt daha önce letyou ya tokat attıysan ve benim ortak attı deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsan ? nasıl olcak bu iş
ya ben tokat fln atmadim ortağım tokat atmissa da haberim yok ki zaten eski ortağım anlamiyormusnz benimle alakasi yok ben sadece dün chate yazdım satılık hesap var letyoudown da Alicam dedi ilk defa orda tanıştık letyoudownla@alif1rt sen ve ortağın letyoudowna kaç paralık tokat attınız ?
anladım , dolandırıcı ortağının kurbanı olmuşsun, letyouda haklı olarak kinlenmişya ben tokat fln atmadim ortağım tokat atmissa da haberim yok ki zaten eski ortağım anlamiyormusnz benimle alakasi yok ben sadece dün chate yazdım satılık hesap var letyoudown da Alicam dedi ilk defa orda tanıştık letyoudownla
knk artislik yok ortada olanları konuşuyorum gelmiş bana yükseliyosun saçma@Sintre senine yaptığım işlemde seni tokatladım mı aq niye burda bana artistlik taslıyorsun seninle özel olarak görüşeceğim.
@Sintre senine yaptığım işlemde seni tokatladım mı aq niye burda bana artistlik taslıyorsun seninle özel olarak görüşeceğim.
bana kinlenmeye hakki yok ben onu ilk defa tanıdım hesabımi geri vermesini taleb ediyorumanladım , dolandırıcı ortağının kurbanı olmuşsun, letyouda haklı olarak kinlenmiş
Aga olayi anlamiyon ben berat diye cocukla bi konum olmuştu tokat bile değil oku istersen gitmis buna demis bu da cocugu tokatlamis letyou yu tokaytlayan yokanladım , dolandırıcı ortağının kurbanı olmuşsun, letyouda haklı olarak kinlenmiş
üstelik chate yazdım herkes güvenilir dedi bende güvendim iş yaptım chat arşivlerine bakabilrinsiz@alif1rt sen ve ortağın letyoudowna kaç paralık tokat attınız ?
çok teşekkür ederim en kısa sürede hakkıma kavuşmak istiyorum@alif1rt zaten hesabı almak hakkın, bu tartışmasız birşey biz olayın başlangıç noktasınıda merak ettiğimiz için sorular soruyoruz, alamazsan hesabı yönetim kuralı uygular o konuda rahat ol, amaç mağduriyetinin giderilmesi.
tekrar dile getiriyorum ben kişinin banlanmasi taraftarı değilim iyi niyetimle yaklaşıyorum ya hesabı geri iade Etsin yada alışverişi düzgün tamamlayalim@alif1rt zaten hesabı almak hakkın, bu tartışmasız birşey biz olayın başlangıç noktasınıda merak ettiğimiz için sorular soruyoruz, alamazsan hesabı yönetim kuralı uygular o konuda rahat ol, amaç mağduriyetinin giderilmesi.
Bunu diyen TokatçıHaram olsun bişey demiyorum