Adminler konuya bakın acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
letyouspy bu evet doğru letin iq hesabı chatte kendisi vermiş zaten az önce chat arişivinden baktım. ayrıca @alif1rt daha önce letyou ya tokat attıysan ve benim ortak attı deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsan ? nasıl olcak bu iş
ben kimseye tokat atmadım eski çalıştığım kişiler atmış benj suçluyor lar benim tokat attigim biri varsa yazsın chatte

letyouspy bu evet doğru letin iq hesabı chatte kendisi vermiş zaten az önce chat arişivinden baktım. ayrıca @alif1rt daha önce letyou ya tokat attıysan ve benim ortak attı deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsan ? nasıl olcak bu iş
olayı yanlış anlamissin hocam ben kimseye tokat atmadim ben magdurum eski ortağım sanırım başka birine tokat atmış ki olaydan haberim yok işte o tokar attigi kişi gitmis seyyide söylemiş oda hıncını benden çıkarıyor sanırım

ya ben tokat fln atmadim ortağım tokat atmissa da haberim yok ki zaten eski ortağım anlamiyormusnz benimle alakasi yok ben sadece dün chate yazdım satılık hesap var letyoudown da Alicam dedi ilk defa orda tanıştık letyoudownla
anladım , dolandırıcı ortağının kurbanı olmuşsun, letyouda haklı olarak kinlenmiş

@alif1rt zaten hesabı almak hakkın, bu tartışmasız birşey biz olayın başlangıç noktasınıda merak ettiğimiz için sorular soruyoruz, alamazsan hesabı yönetim kuralı uygular o konuda rahat ol, amaç mağduriyetinin giderilmesi.

• Like
Tepkiler: Zns
@alif1rt zaten hesabı almak hakkın, bu tartışmasız birşey biz olayın başlangıç noktasınıda merak ettiğimiz için sorular soruyoruz, alamazsan hesabı yönetim kuralı uygular o konuda rahat ol, amaç mağduriyetinin giderilmesi.
tekrar dile getiriyorum ben kişinin banlanmasi taraftarı değilim iyi niyetimle yaklaşıyorum ya hesabı geri iade Etsin yada alışverişi düzgün tamamlayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,828Konular
3,271,736Mesajlar
316,314Kullanıcılar
mert434567Son Üye
Üst Alt