Ben kaç kere dedim yapayım diye yok yapma dedin ? şimdi götün sıkışınca yap diyorsun bi kaybol aq
Üsluba bak..
@ahmo88x
böyle üslubu olan kişilerle alışveriş yapmayınız..
Ben kaç kere dedim yapayım diye yok yapma dedin ? şimdi götün sıkışınca yap diyorsun bi kaybol aq
QWĞDAĞÜQDŞİSADÜĞQİŞDWÜĞAŞDXİi
hocam.ben.suan.koye.gidiyorum.4.mb.internetle.yazıyorum.istekram.bile.giremiyorum.köyden.dönünce.paranizi.aticam.papara.black.kars.yok
Oto mail almış abi, hesap değil.@Recepp konuyu açan kişinin hesabını kurup vereceksin şimdi.
Oto mail almış abi, hesap değil.
hayir götü tutustugu zaman yanıma gelmesin kaç kere yapayım dedim yok dedi?@Recepp konuyu açan kişinin hesabını kurup vereceksin şimdi.
Bunun kanıtını sağlayabilir misin ?hayir götü tutustugu zaman yanıma gelmesin kaç kere yapayım dedim yok dedi?
Neticede demiş, neden kabul etmedin ?Allahaşkına kaç kere dedin toplasan 1 hadi belki hatırlamıyorumdur 2 kere demişsindir
yok abi yemişim otosunu bu saatten sonra ya paramı iade etsin lütfen.
arkadaş atsın kokten mesajları görürsünüz.Bunun kanıtını sağlayabilir misin ?
ben mod fappingede aynı dosyaları attım sorunsuz kurduk ettik suandada kullanıyor arkadasa baska pcde dene dedim onada yok diyor ben napayım?Çocuk sana yapayım demiş sen yok demişsin. Dönme dolap gibi dönme.
bozuk felan değilEğer api bozuk ise baştan satmayacaksın dost, böyle ticaret olmaz. Ben sana bir elme vereyim ama içi kurt dolu, sende o elmayı ısır. Aynı şey. Yapmayın…
ve ortagım var dedi onada attım dosyaları kursun denesin etsin dedim, onada yok dedı _?ben mod fappingede aynı dosyaları attım sorunsuz kurduk ettik suandada kullanıyor arkadasa baska pcde dene dedim onada yok diyor ben napayım?
ya dostum yapmayın gözünüzü seveyim ben şimdi çkullanamadığım otoya mı para verdim gelsin kursun şimdi o zaman veya sağlam api atsın ben nerden bileyim flapping e sağlam api atıp bana bozuk api atmadığınıSana bir script teslimi yapılmış @ahmo88x üstüne kurulumu da yapayım demiş 1-2 kere ancak reddetmişsin, bu tarz ürünlerin iadesi sağlanamaz.
O zaman aç anydesk, kur. Adamı da göt et çekil kenara kardeşim.bozuk felan değil
ilk hostta denedı hostta calısmaz dedım deniyim dedi sonra acelem var diyince appserver kur düşük mb dedim,İadeden ziyade appserver gibi saçma bir şeye kurmuşsun okuduğum kadarıyla, xampp kur sürümü 7.3.33 olsun.
bozuk felan değil
İki tarafta kabul ederse scripti bana atsın, kurup kontrol edeyim.ya dostum yapmayın gözünüzü seveyim ben şimdi çkullanamadığım otoya mı para verdim gelsin kursun şimdi o zaman veya sağlam api atsın ben nerden bileyim flapping e sağlam api atıp bana bozuk api atmadığını
ortağımda bilgisayar yok basmak için yardımcı oluyor wp.ve ortagım var dedi onada attım dosyaları kursun denesin etsin dedim, onada yok dedı _?
ben ona kurulum yapmıyayım etmiyeyim desem anlarım 2 defa felan dedim yok dedi şimdi neden kendimi yorayım ?O zaman aç anydesk, kur. Adamı da göt et çekil kenara kardeşim.
atayım tabii ki hemen al kur dene bakalım api hatası verecek mi sıkıntı yok hemen veririmİki tarafta kabul ederse scripti bana atsın, kurup kontrol edeyim.
Sanırım bendeki script. Atayım sana ama api ler aynı mı bilemem…İki tarafta kabul ederse scripti bana atsın, kurup kontrol edeyim.
nası yok ya bana ss attı kendisi pcdeydi ÜWEÜQWEÜĞWQEĞÜortağımda bilgisayar yok basmak için yardımcı oluyor wp.