Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Blind Guardian ulan yıllardır sana sövmeyi bekliyorum amına kodugum piçi foruma ilk geldiğimden beri laf artıyorsun bana saliyorsun seni bı sikerim kiliseye gidip Allah'ın selamını verirsin amına balyoz atıp yararım amk kahpe piçi
leviosa o olmayan sülaleni papatya tarlalarına götürrür götürür sikerim aptal orospu cocugu daha 2 gunluk bebesın yarrakta bile kafa varken sende yok amk sala

ULAN AMINAKOYIDMUN KAHBESŞ GEL WS LEN KAYBEDEN SANALI BBIRAKIR OLUM YERŞŞM LAN SERNİ ALAGAVAT ELİMA YAYAGIM TİTRİYO SİKCEM O GOTU GEL LAN BURA PEZEEVEK
YAWWWWWW SEN BANA NE ANLATIYORSUN ULAN KAFANA TUTAR AMPÜL FIRLATIR KAFASINI YARAR KANINI İÇER YÜZÜNE TÜKÜRÜRÜM AMIONA KOYDUĞUM SENİ SES VER ULAN SES VER

EBENİN daminda hafriyat calismasi yapayim bir tas has göthoşafı senin aldığın nefesi **Küfürbaz** burun deliklerine sokar gözünden çıkarırım amcık
YAW INTERNET EXPLORER BİLE SENDEN DAHA HIZLI ÇALIYOR O GOOGLEYİ KAPAT O GOOGLEYİ KALDIRIR AMINA VURUR 250KG BENCH PRESS YAPARMIŞCASINA BAYILTIRIM EZ SİKTİM WIN

ben allah çarpsın bu sanaldan bi yandan nefret ediyorum bi yandan çok seviyom

jaxy nin amına koyiyim valla Mectruy onun anasını sikecekti ama acıdı herhalde kıyamadı annesine

1628193286748.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,683Konular
3,270,320Mesajlar
315,753Kullanıcılar
zxiyusSon Üye
Üst Alt