-
Derce
Only Sex.
sana atasözlerini kim öğretti be aqkoyun sikiş kasap para derdinde.
sana atasözlerini kim öğretti be aqkoyun sikiş kasap para derdinde.
götüne sok40K instagram hesabı 150TL takas var
AĞLAMA BE AMINA KODUMUN OĞULUsizin ufacık kafanızı **Küfürbaz** daha hiç bişey demiyom siktirin gidin
ASHASHASHASHH NASIL REZİL OLDUN AMA GERİZEKALI EVLŞADI KAYBOLÖYLE ÇÜNKÜ AMK SALAĞPI
Ekli dosyayı görüntüle 22522
ADAMA YAZMADIĞIN ŞERY KALMADI BIRAK Bİ NEFES ALSIN GERİZDEKALI SENİ
Senin o amcuğunu sikerim 250 gram olur 250 kiloolur ağzına sokarsın
yorumlama bunlar, sonuçta ettiğimiz küfrün bir değeri yok kel orospu evladı senisana atasözlerini kim öğretti be aq
LAN APTAL OROSPU EVLADI ORDA CSS KODU BİLE YOKMUS ADIHOAWUDAWUGDGAWDAWDUHAWGDAWDKOD YAZMAYI BİLMİUYON MU CSS KODLARINI SOR BANA APTAL OROSPU **Küfürbaz** AHSHASHASH
sikimle tokat atar kızartırım seniSenin o amcuğunu sikerim 250 gram olur 250 kilo
GERİZEKALI EVLADI ASHDASHDASUHDASDHASUIDHA @Pharaben DİYOR Kİ PHISHING SCRIPTİNDE CSS KODUI YOKMUŞ AIUDHASUIDHASFBASFKASDIKAJFSIODFHSDIOFJSDFLAN APTAL OROSPU EVLADI ORDA CSS KODU BİLE YOKMUS ADIHOAWUDAWUGDGAWDAWDUHAWGDAWD
Spotify webden seni gotten sikerimTüm küfürler şaka amaçlıdır. Ciddi sananları ve algılayanları analdan.
senin ananı ayrı seni ayrı sikerim aq veledi en başta ana bacı katma dedik putde kayda amk veledi seniyorumlama bunlar, sonuçta ettiğimiz küfrün bir değeri yok kel orospu evladı seni
elixir ebeyin amini siksinOrdudan elixir in amina pompa sokup tum dollerimi gotune sokim
Boşalıyorum geliyor iyice al ağizina yarrami
Sus@Al Simmons abi @Rutharia ufacık beynini siktiğimin salağına söylermisin mavi tiki hakkımla aldığımı stellanın 'da hakketmediğini
Oha dilencilikle tik almis geri kaşar yaaa
arınma saatidir abi o zamanSon 48 Dakika![]()
8 yıl once annenı cok fena sıkmısımkı senın gıbı oorspu cocu dogmusBoşalıyorum geliyor iyice al ağizina yarram
Spotyf webden seni gottenbana sövsenize bi