Astral seyehat nasıl yapılır?

kuralları ve methodları var kardeşim işin ehli insanlar videolar çekiyor araştırabilirsin kafana eseni yapamıyon
o korkuyla alakalı sana örnek vereyim sen birisinden çok korkuyosun bu yüzden gözünde büyütüyorsun aklınla sınırlıyosun mesela şimdiki dinciler gibi sorgulamak günahtır(!) gibi sonra talebeler kendini sınırlıyo töbe töbe allah kızar gibi sınırlıyolar astral alemde sadece gözlemler hareket edersin kurallar vardır müslüman bi insan buna neden inanmaz anlamıyorum melekler var cinler var onlar insanları koruyor benide koruyo senide dolayısıyla ben başkasının özeline bakmak istersem melekler kovar korkutur.

Dostlar çıkabilenler var Astral seyehate sen çıktınmı gördünmü oraları diyen olursa da hayır görmedim ama bi aralar uzun süre önceleri denemeye kalkmıştım içime bir korku saldı bıraktım ama çıkabilenler var ne derece doğru bilemicem...

sordum zaten Nasıl yapılır?
Astral seyahat sırasında boyut değiştirirsin. Buradan anlaman lazım yapamayacağını. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Genelde ilim sahibi insanlar yaparlar, çok tehlikelidir. Boyutlar arasında sıkışma ve görmek duymak istemeyeceğin varlıklarla iç içe olma gibi sorunlar barındırır. Ben denememeni öneririm.

Astral seyahat sırasında boyut değiştirirsin. Buradan anlaman lazım yapamayacağını. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Genelde ilim sahibi insanlar yaparlar, çok tehlikelidir. Boyutlar arasında sıkışma ve görmek duymak istemeyeceğin varlıklarla iç içe olma gibi sorunlar barındırır. Ben denememeni öneririm.
insan bütün varlıklardan üstündür Kuranda yazıyor korkusuz ol imanlı ol görevlerini yerine getir birşey olmaz

o korkuyla alakalı sana örnek vereyim sen birisinden çok korkuyosun bu yüzden gözünde büyütüyorsun aklınla sınırlıyosun mesela şimdiki dinciler gibi sorgulamak günahtır(!) gibi sonra talebeler kendini sınırlıyo töbe töbe allah kızar gibi sınırlıyolar astral alemde sadece gözlemler hareket edersin kurallar vardır müslüman bi insan buna neden inanmaz anlamıyorum melekler var cinler var onlar insanları koruyor benide koruyo senide dolayısıyla ben başkasının özeline bakmak istersem melekler kovar korkutur.
Kim dinci sorgulamak günahtır demiş oyle bişi yok olamazda.

insan bütün varlıklardan üstündür Kuranda yazıyor korkusuz ol imanlı ol görevlerini yerine getir birşey olmaz
müslümanın görevleri arasında astrale çıkmak diye bişey yok insan zaten yapmaması gerekeni yaptığı için görmemesi gerekeni gördüğü için başına bela alıyor bu da öyle bişey

Allah aşkına bir tane somut kanıt göster inanacam. Şu Allah'ı da soyut deyip inaniyorsun diyene de; kitap göndermiş elimde somut bir şey var yine
Ya bak sen müslümansın Kuran'ı inanıyorsun bende müslümanım ama ateist biri kurana inanmaz dolayısıyla Yaratıcıyada inanmaz sen öyle görüyorsun anladın mı kısacası astral seyahat var

Denemeye devam et o halde kardeşim. Eğer insanlar ve diğer ruhani varlıkların bir arada yasanması istenseydi zaten onlarla iç içe olurduk. Eğer Hakk bizim ile onların boyutlarını ayırıp araya bir perde koyduysa onlarla iletişimde olmamızı istemiyor demektir. Sen bunu görmezden gelip boyut değiştirirsen gelip isyan etmeyeceksin neden başıma bunlar geldi diye.

Denemeye devam et o halde kardeşim. Eğer insanlar ve diğer ruhani varlıkların bir arada yasanması isteseydi zaten onlarla iç içe olurduk. Eğer Hakk bizim ile onların boyutlarını ayırıp araya bir perde koyduysa onlarla iletişimde olmamızı istemiyor demektir. Sen bunu görmezden gelip boyut değiştirirsen gelip isyan etmeyeceksin neden başıma bunlar geldi diye.
Her insanda merak duygusu vardır mutlaka. Allah bize bu özelliği verdiğine göre bildiği var demekki evliyalar ruhu bedenden çıkarıp tedavi eder Allah sayesinde yani böyle bişey yok demek olmaz çünkü insan çok zeki ve karmaşıktır.

Her insanda merak duygusu vardır mutlaka. Allah bize bu özelliği verdiğine göre bildiği var demekki evliyalar ruhu bedenden çıkarıp tedavi eder Allah sayesinde yani böyle bişey yok demek olmaz çünkü insan çok zeki ve karmaşıktır.
ASTRAL SEYAHAT ZATEN VAR, KIMSE YOK DEMIYOR SANA. SADECE SIRADAN INSANLAR YAPAMAZ. CINLENIRSIN KARDESIM

Bak güzel insanımız şimdi biz korkusuz olursak hiç birşey olmaz Allah isteyince çünkü biz bütün varlıklardan güçlüyüz Kuran'da yazıyor sana Tahir Şimşek'in kitabını öneririm.
aga ciddi anlamda soruyorum bütün varlıklardan güçlüysen bana bi telegramdan fotoğrafını yollasana. @zeu346 bekliyorum

tamam zaten ben yaptım demiyorki ben yazdım sordum adam anlattı yaptığını ama bu cevabı verdi .
Anlıyorum merak ediyorsun çok doğal. Fakat seni aşacak şeyler bunlar. Parapsikoloji, metafizik gibi konularda uzman insanlar bu denli çekinirken bu konuda, senin daha temkinli olmanı öneririm. Gece gece amma boş yaptın soru soruyorsun cevapları da kabul etmiyorsun

131,773Konular
3,271,208Mesajlar
316,146Kullanıcılar
arsenn666Son Üye
Üst Alt