AtakBey Geldi...

Selamun aleykum Ben AtakBey Umarım HackNews'de duymuşsunuzdur.. Hack Platformlarında takılırım burayada bir uğrayayım dedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıçmadığın ocak başı kalmadı zaten Criminalz'dan banlandın onun için geldin ne burda şekil yapıyorsun ay uğrayayım ay hack platformu falan ?
Ne diyorsun kardeşim sen ? Criminalzden Alper Seyyar Veledi yüzünden banlandım LordHeykırTeam domainine reg dedim diye banlandım yoksa niye banlanayım ? eğer alper seyyar san söyle bari.

Ne diyorsun kardeşim sen ? Criminalzden Alper Seyyar Veledi yüzünden banlandım LordHeykırTeam domainine reg dedim diye banlandım yoksa niye banlanayım ? eğer alper seyyar san söyle bari.
Alper ister Seyyar olsun ister Market olsun bana farketmez bir velet yüzünden banlandınsa demekki o velet kadar değerin yokmuş,he reg dediysende demekki bok atmak istemişsindir onun için banlanmışsındır başka forumlardan banlanıp ipini koparan buraya geliyor zaten hıamnnnaaa

Edit - Hoşgeldin tabi orası ayrı konuda buda hayatın gerçekleri

Alper ister Seyyar olsun ister Market olsun bana farketmez bir velet yüzünden banlandınsa demekki o velet kadar değerin yokmuş,he reg dediysende demekki bok atmak istemişsindir onun için banlanmışsındır başka forumlardan banlanıp ipini koparan buraya geliyor zaten hıamnnnaaa
Ya yarram bir sus ya götü kalkık yaratıklardan farkın yok :) reg dedim çünkü doğru ns ler godaddy e ait gidip de bu veletler nasıl 2018 godaddy bypass layacak :DD hem site o gün açılmış onlar konu açtığı gün.

Ya yarram bir sus ya götü kalkık yaratıklardan farkın yok :) reg dedim çünkü doğru ns ler godaddy e ait gidip de bu veletler nasıl 2018 godaddy bypass layacak :DD hem site o gün açılmış onlar konu açtığı gün.
Götüne mousemi sokayım ben senin sana küfürmü ettimde sen bana küfür ediyorsun ?
Hakaretsiz konuşamıyormusun?
ışık göremeyen göte fener soksan ne fayda

@'M4R10 durduk yere sorun çıkarmaya çalışma son kez uyarıyorum. Kurallara uyulduğu sürece herkes eşittir

Orospu evlatları burda barınamaz zaten rahat ol sadece gereksiz tartışma çıkarma

Götüne mousemi sokayım ben senin sana küfürmü ettimde sen bana küfür ediyorsun ?
Hakaretsiz konuşamıyormusun?
ışık göremeyen göte fener soksan ne fayda

son zamanlarda dikkatimi çekti , çok fazla artistlik yapıyorsun. senin gibi kaç adam gördü bu alem. 1-2 tool yazdın diye millete çokbilmişlik taslayıp efelik yapma , efendi gibi takıl forumda.

hoş geldin kardeşim @AtakBey

son zamanlarda dikkatimi çekti , çok fazla artistlik yapıyorsun. senin gibi kaç adam gördü bu alem. 1-2 tool yazdın diye millete çokbilmişlik taslayıp efelik yapma , efendi gibi takıl forumda.

hoş geldin kardeşim @AtakBey
Allah allah nerede nezaman çok bilmişlik yaptım ben konunun çok bilmişlikle ne alakası var ? yoksa kıskanıyormusun sen beni?çee
Hadi mevzu kapandı artık uzatmayın bundan sonra kırıcı konuşmam.

Allah allah nerede nezaman çok bilmişlik yaptım ben konunun çok bilmişlikle ne alakası var ? yoksa kıskanıyormusun sen beni?çee
Hadi mevzu kapandı artık uzatmayın bundan sonra kırıcı konuşmam.
len bebe sen kimsin seni kıskanıcam :D nickin dahi eski ekibiminden birinden çalıntı . normalde kaale bile almazdım da çok efelik taslıyon. artist adamı sevmem :)

len bebe sen kimsin seni kıskanıcam :D nickin dahi eski ekibiminden birinden çalıntı . normalde kaale bile almazdım da çok efelik taslıyon. artist adamı sevmem :)
Çalıntı olduğunu nereden çıkardın ?
Ama sen haribden çok egolu bir arkadaşımıza benziyorsun
Edit1 -Çalıntı dediğine alındım eski nickimi kullanıcağım

Edit2 - Yada kullanmıyacağım

Edit3- Belki ileride kullanırım

Çalıntı olduğunu nereden çıkardın ?
Ama sen haribden çok egolu bir arkadaşımıza benziyorsun
Edit1 -Çalıntı dediğine alındım eski nickimi kullanıcağım

Edit2 - Yada kullanmıyacağım

Edit3- Belki ileride kullanırım
senin gibi yeni yetme bebeler bilmez de belki abin falan vardır sor bakalım asıl Mario nicki kime aitmiş :) hadi daha cevap yok , yallah cnms.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,786Konular
3,271,326Mesajlar
316,177Kullanıcılar
dixopa2467Son Üye
Üst Alt