Selamun aleykum Ben AtakBey Umarım HackNews'de duymuşsunuzdur.. Hack Platformlarında takılırım burayada bir uğrayayım dedim :)
Sıçmadığın ocak başı kalmadı zaten Criminalz'dan banlandın onun için geldin ne burda şekil yapıyorsun ay uğrayayım ay hack platformu falan ?Selamun aleykum
Ben AtakBey
Umarım HackNews'de duymuşsunuzdur..
Hack Platformlarında takılırım burayada bir uğrayayım dedim
Ne diyorsun kardeşim sen ? Criminalzden Alper Seyyar Veledi yüzünden banlandım LordHeykırTeam domainine reg dedim diye banlandım yoksa niye banlanayım ? eğer alper seyyar san söyle bari.Sıçmadığın ocak başı kalmadı zaten Criminalz'dan banlandın onun için geldin ne burda şekil yapıyorsun ay uğrayayım ay hack platformu falan ?
Alper ister Seyyar olsun ister Market olsun bana farketmez bir velet yüzünden banlandınsa demekki o velet kadar değerin yokmuş,he reg dediysende demekki bok atmak istemişsindir onun için banlanmışsındır başka forumlardan banlanıp ipini koparan buraya geliyor zaten hıamnnnaaaNe diyorsun kardeşim sen ? Criminalzden Alper Seyyar Veledi yüzünden banlandım LordHeykırTeam domainine reg dedim diye banlandım yoksa niye banlanayım ? eğer alper seyyar san söyle bari.
Ya yarram bir sus ya götü kalkık yaratıklardan farkın yokAlper ister Seyyar olsun ister Market olsun bana farketmez bir velet yüzünden banlandınsa demekki o velet kadar değerin yokmuş,he reg dediysende demekki bok atmak istemişsindir onun için banlanmışsındır başka forumlardan banlanıp ipini koparan buraya geliyor zaten hıamnnnaaa
Götüne mousemi sokayım ben senin sana küfürmü ettimde sen bana küfür ediyorsun ?Ya yarram bir sus ya götü kalkık yaratıklardan farkın yokreg dedim çünkü doğru ns ler godaddy e ait gidip de bu veletler nasıl 2018 godaddy bypass layacak
D hem site o gün açılmış onlar konu açtığı gün.
Hoşbuldum..Susun. Hoşgeldin dostum
Sence gerçekten kurallara uyulduğu sürece herkes eşitmidir?@'M4R10 durduk yere sorun çıkarmaya çalışma son kez uyarıyorum. Kurallara uyulduğu sürece herkes eşittir
HoşbuldumHoşgeldin @AtakBey
Götüne mousemi sokayım ben senin sana küfürmü ettimde sen bana küfür ediyorsun ?
Hakaretsiz konuşamıyormusun?
ışık göremeyen göte fener soksan ne fayda
Allah allah nerede nezaman çok bilmişlik yaptım ben konunun çok bilmişlikle ne alakası var ? yoksa kıskanıyormusun sen beni?son zamanlarda dikkatimi çekti , çok fazla artistlik yapıyorsun. senin gibi kaç adam gördü bu alem. 1-2 tool yazdın diye millete çokbilmişlik taslayıp efelik yapma , efendi gibi takıl forumda.
hoş geldin kardeşim @AtakBey

len bebe sen kimsin seni kıskanıcamAllah allah nerede nezaman çok bilmişlik yaptım ben konunun çok bilmişlikle ne alakası var ? yoksa kıskanıyormusun sen beni?
Hadi mevzu kapandı artık uzatmayın bundan sonra kırıcı konuşmam.
Çalıntı olduğunu nereden çıkardın ?len bebe sen kimsin seni kıskanıcamnickin dahi eski ekibiminden birinden çalıntı . normalde kaale bile almazdım da çok efelik taslıyon. artist adamı sevmem
![]()
senin gibi yeni yetme bebeler bilmez de belki abin falan vardır sor bakalım asıl Mario nicki kime aitmişÇalıntı olduğunu nereden çıkardın ?
Ama sen haribden çok egolu bir arkadaşımıza benziyorsun
Edit1 -Çalıntı dediğine alındım eski nickimi kullanıcağım
Edit2 - Yada kullanmıyacağım
Edit3- Belki ileride kullanırım