Ayyıldız Tim'in velet abileri girin konuya burda olduğunuzu biliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYT Tokadını yiyince ne yapacaksınız çok düşünüyorum doğrusu sneaky:
Lan bekliyoruz hala komutanlarından ses yok orospu cocukları nerdesiniz hadi bekliyoruuz amınakodugum zırtoları sizi :D git komutanlarını çağır bak bunu da ss al git o komutanın götüne götüne sok gelsin buraya ona bi hardcore yapalım.Siz kiminle oynadığınızı bilmiyorsunuz olum :) Adamın aklını alırız,götünden kan alırız adamın.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Lan bekliyoruz hala komutanlarından ses yok orospu cocukları nerdesiniz hadi bekliyoruuz amınakodugum zırtoları sizi :D git komutanlarını çağır bak bunu da ss al git o komutanın götüne götüne sok gelsin buraya ona bi hardcore yapalım.Siz kiminle oynadığınızı bilmiyorsunuz olum :) Adamın aklını alırız,götünden kan alırız adamın.
Sakın Yorumları Okumayın Yoksa Ölebilirsiniz.

Tamam istiyosanız çıkarın beni burdan burda olmak istemiyorum. 3000 Üyelere İyi Ramazanlar diliyorum
Sakin ol veledi zina sakin ol seninle işimiz bitmediki daha :) ah zavalli o abilerin varya o abilerin götlerinin korkusundan ortama cıkamaz olmuşken senin gibi köpeklerimi yolluyorlar 2 gün sonra zirlarsın yalvarirsin merak etme veledi zina sakin ol biliyorum ter döküyorsun suan klavyede ne yazıcağini 2 defa düşünüyor yazdiğini silip tekrar yazıyorsun haksızmıyım acaba :)

Tamam istiyosanız çıkarın beni burdan burda olmak istemiyorum. 3000 Üyelere İyi Ramazanlar diliyorum
Daha demin kükrüyordun QoMutANım GelÇEq Sİzİ MeÇQliCek diye ne oldu aslanım? Birden süt kesildin çıktığın yere geri gir şimdi yoksa bu kördüğün 1 ton daşaklı adamlar üstüne çökecek kalkamayacaksın altından.

Sakin ol veledi zina sakin ol seninle işimiz bitmediki daha :) ah zavalli o abilerin varya o abilerin götlerinin korkusundan ortama cıkamaz olmuşken senin gibi köpeklerimi yolluyorlar 2 gün sonra zirlarsın yalvarirsin merak etme veledi zina sakin ol biliyorum ter döküyorsun suan klavyede ne yazıcağini 2 defa düşünüyor yazdiğini silip tekrar yazıyorsun haksızmıyım acaba :)
Ben Biliyorum Ne Yazdıgını :D spyhackerz.com/adminpanel veya diger giriş yerleri :D

Keske o ufak aklını kullanıp sende yazmadan önce düşünsen ..

Yav siz p***o'nun dozunu biraz fazla içmişsiniz
Evet biraz fazla kaçirdik ama sanada dedik :) sen o kadar o dozu kaçirdinki mal oldun cıktın karşimiza baksana :) Seni neden banlamıyorlar hala biliyormusun hiç merak etmedin mi ? Bencede merak etme başina gelenden sonra buraya girmeyi birak googlede "Sp" ile başlayan yazı bile aratmicaksın Tek yildizim diye sakin aldanma ;)

İyi Translate et bu yazdığımı : Tu est vraiment con votre forum a été crée cet année en + bande de cons :D

Écoute moi bien fou bête ! İci n'est pas comme ton website de merde,si tu ne parles pas comme un homme ici tu auras toujours ta bonne réponse ,
Tu peux parler en quelle langue que tu veux, ici tu n'es pas le seul qui parle français pauvre metation

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,183Konular
3,276,248Mesajlar
317,066Kullanıcılar
Üst Alt