Ayyıldız Tim'in velet abileri girin konuya burda olduğunuzu biliyorum :) (1 Viewer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYT Tokadını yiyince ne yapacaksınız çok düşünüyorum doğrusu sneaky:
Lan bekliyoruz hala komutanlarından ses yok orospu cocukları nerdesiniz hadi bekliyoruuz amınakodugum zırtoları sizi :D git komutanlarını çağır bak bunu da ss al git o komutanın götüne götüne sok gelsin buraya ona bi hardcore yapalım.Siz kiminle oynadığınızı bilmiyorsunuz olum :) Adamın aklını alırız,götünden kan alırız adamın.

Lan bekliyoruz hala komutanlarından ses yok orospu cocukları nerdesiniz hadi bekliyoruuz amınakodugum zırtoları sizi :D git komutanlarını çağır bak bunu da ss al git o komutanın götüne götüne sok gelsin buraya ona bi hardcore yapalım.Siz kiminle oynadığınızı bilmiyorsunuz olum :) Adamın aklını alırız,götünden kan alırız adamın.
Sakın Yorumları Okumayın Yoksa Ölebilirsiniz.

Tamam istiyosanız çıkarın beni burdan burda olmak istemiyorum. 3000 Üyelere İyi Ramazanlar diliyorum
Sakin ol veledi zina sakin ol seninle işimiz bitmediki daha :) ah zavalli o abilerin varya o abilerin götlerinin korkusundan ortama cıkamaz olmuşken senin gibi köpeklerimi yolluyorlar 2 gün sonra zirlarsın yalvarirsin merak etme veledi zina sakin ol biliyorum ter döküyorsun suan klavyede ne yazıcağini 2 defa düşünüyor yazdiğini silip tekrar yazıyorsun haksızmıyım acaba :)

Sakin ol veledi zina sakin ol seninle işimiz bitmediki daha :) ah zavalli o abilerin varya o abilerin götlerinin korkusundan ortama cıkamaz olmuşken senin gibi köpeklerimi yolluyorlar 2 gün sonra zirlarsın yalvarirsin merak etme veledi zina sakin ol biliyorum ter döküyorsun suan klavyede ne yazıcağini 2 defa düşünüyor yazdiğini silip tekrar yazıyorsun haksızmıyım acaba :)
Ben Biliyorum Ne Yazdıgını :D spyhackerz.com/adminpanel veya diger giriş yerleri :D

Keske o ufak aklını kullanıp sende yazmadan önce düşünsen ..

Yalnız bana ufaktan tırsma geldi şimdi komutanlarım felan gelirler amaan haa hackelemesinler bizi özür dileyelim biz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;)

İyi Translate et bu yazdığımı : Tu est vraiment con votre forum a été crée cet année en + bande de cons :D

Écoute moi bien fou bête ! İci n'est pas comme ton website de merde,si tu ne parles pas comme un homme ici tu auras toujours ta bonne réponse ,
Tu peux parler en quelle langue que tu veux, ici tu n'es pas le seul qui parle français pauvre metation

Kardeş sen birden girdin tanımadan etmeden bizi savunmaya başladın hani sm yapıyorsan diyorum çok belli ediyon :D sm yapmıyorsanda yapmıyorsundur yani tetikte kalalım yinede ;)
Ya şimdi öyle deme bu foruma gelen kişi bi samimiyet sezdiği için ortamda çabucak ısınabiliyor he tabi bazı veletler dışında kalıyo bu olayın :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,374Konular
3,282,004Mesajlar
320,593Kullanıcılar
X1reSon Üye
Üst Alt