AAAA Gençler haberlere çıkıyolarmış en iyileriymiş dağılınHepiniz dinsizsiniz varya Ayyıldız Tim en iyi Türk hackerlarından biridir! Haberlere bile çıkıyorlar. Ama ben hiç SpyHackerz duymadım haberlerde bu çok tuhaf değil mi ?![]()
AAAA Gençler haberlere çıkıyolarmış en iyileriymiş dağılınHepiniz dinsizsiniz varya Ayyıldız Tim en iyi Türk hackerlarından biridir! Haberlere bile çıkıyorlar. Ama ben hiç SpyHackerz duymadım haberlerde bu çok tuhaf değil mi ?![]()
Lan bekliyoruz hala komutanlarından ses yok orospu cocukları nerdesiniz hadi bekliyoruuz amınakodugum zırtoları siziAYT Tokadını yiyince ne yapacaksınız çok düşünüyorum doğrusu sneaky:
Sakın Yorumları Okumayın Yoksa Ölebilirsiniz.Lan bekliyoruz hala komutanlarından ses yok orospu cocukları nerdesiniz hadi bekliyoruuz amınakodugum zırtoları sizigit komutanlarını çağır bak bunu da ss al git o komutanın götüne götüne sok gelsin buraya ona bi hardcore yapalım.Siz kiminle oynadığınızı bilmiyorsunuz olum
Adamın aklını alırız,götünden kan alırız adamın.
Hadi Heklicektiniz Güya Bekliyoruz.Tamam istiyosanız çıkarın beni burdan burda olmak istemiyorum. 3000 Üyelere İyi Ramazanlar diliyorum
Sakin ol veledi zina sakin ol seninle işimiz bitmediki dahaTamam istiyosanız çıkarın beni burdan burda olmak istemiyorum. 3000 Üyelere İyi Ramazanlar diliyorum
Daha demin kükrüyordun QoMutANım GelÇEq Sİzİ MeÇQliCek diye ne oldu aslanım? Birden süt kesildin çıktığın yere geri gir şimdi yoksa bu kördüğün 1 ton daşaklı adamlar üstüne çökecek kalkamayacaksın altından.Tamam istiyosanız çıkarın beni burdan burda olmak istemiyorum. 3000 Üyelere İyi Ramazanlar diliyorum
Ben Biliyorum Ne YazdıgınıSakin ol veledi zina sakin ol seninle işimiz bitmediki dahaah zavalli o abilerin varya o abilerin götlerinin korkusundan ortama cıkamaz olmuşken senin gibi köpeklerimi yolluyorlar 2 gün sonra zirlarsın yalvarirsin merak etme veledi zina sakin ol biliyorum ter döküyorsun suan klavyede ne yazıcağini 2 defa düşünüyor yazdiğini silip tekrar yazıyorsun haksızmıyım acaba
![]()
Keske o ufak aklını kullanıp sende yazmadan önce düşünsen ..Sakin ol veledi zina sakin ol seninle işimiz bitmediki dahaah zavalli o abilerin varya o abilerin götlerinin korkusundan ortama cıkamaz olmuşken senin gibi köpeklerimi yolluyorlar 2 gün sonra zirlarsın yalvarirsin merak etme veledi zina sakin ol biliyorum ter döküyorsun suan klavyede ne yazıcağini 2 defa düşünüyor yazdiğini silip tekrar yazıyorsun haksızmıyım acaba
![]()
O kadar salak değildir canım Elin elden üstün olduğunu unutup buraya geldiğine göreBen Biliyorum Ne Yazdıgınıspyhackerz.com/adminpanel veya diger giriş yerleri
![]()
Paşam sen neyin kafasindasinYav siz p***o'nun dozunu biraz fazla içmişsiniz
Bilmiyom demin aranızdan biri p****'lu birşey yazdıda ondanPaşam sen neyin kafasindasin
Evet biraz fazla kaçirdik ama sanada dedikYav siz p***o'nun dozunu biraz fazla içmişsiniz
cık cık cık ÇOCUK değil o VELETNeden benim yazdiklarima cevap veremiyorsun ÇOÇUK
Hahahaha az link atsana merak ettimBeyler ilk defa forumlarında üye oldum sisteminize girmişler öyle diyor birihahhahah
İyi Translate et bu yazdığımı : Tu est vraiment con votre forum a été crée cet année en + bande de cons![]()
Öyle sisteme girilmez. İzlesinler Öğrensiznler nasil girilir. ve neler yapılır...... Ayılı indexim NerdeBeyler ilk defa forumlarında üye oldum sisteminize girmişler öyle diyor birihahhahah
Écoute moi bien fou bête ! İci n'est pas comme ton website de merde,si tu ne parles pas comme un homme ici tu auras toujours ta bonne réponse ,
Tu peux parler en quelle langue que tu veux, ici tu n'es pas le seul qui parle français pauvre metation
İyi laf koydun asla yanliz değilsin...Écoute moi bien fou bête ! İci n'est pas comme ton website de merde,si tu ne parles pas comme un homme ici tu auras toujours ta bonne réponse ,
Tu peux parler en quelle langue que tu veux, ici tu n'es pas le seul qui parle français pauvre metation
Kardeş sen birden girdin tanımadan etmeden bizi savunmaya başladın hani sm yapıyorsan diyorum çok belli ediyonÖyle sisteme girilmez. İzlesinler Öğrensiznler nasil girilir. ve neler yapılır...... Ayılı indexim Nerde![]()
Dur olum ya birazdan basarlar indexi tırsmamız lazım biraz dimiÖyle sisteme girilmez. İzlesinler Öğrensiznler nasil girilir. ve neler yapılır...... Ayılı indexim Nerde![]()
Ya şimdi öyle deme bu foruma gelen kişi bi samimiyet sezdiği için ortamda çabucak ısınabiliyor he tabi bazı veletler dışında kalıyo bu olayınKardeş sen birden girdin tanımadan etmeden bizi savunmaya başladın hani sm yapıyorsan diyorum çok belli ediyonsm yapmıyorsanda yapmıyorsundur yani tetikte kalalım yinede
![]()
Tu parle bien qnd mm en frnc zitchoomxÉcoute moi bien fou bête ! İci n'est pas comme ton website de merde,si tu ne parles pas comme un homme ici tu auras toujours ta bonne réponse ,
Sm aptallarin işidir. işim olmaz sadece başindan beri ayt benim düşmanımdır o kadar.Kardeş sen birden girdin tanımadan etmeden bizi savunmaya başladın hani sm yapıyorsan diyorum çok belli ediyonsm yapmıyorsanda yapmıyorsundur yani tetikte kalalım yinede
![]()