Haber Bildiginiz tüm röportajları unutun (1 Viewer)

Şimdiye kadar neler neler gördük telefonunu çıkardan elinde su var daha ne olsuna kadar fakat bu seferki biraz daha değişik olucak Sokakta Röportaj yapan bir youtube kanali...

Şimdiye kadar neler neler gördük telefonunu çıkardan elinde su var daha ne olsuna kadar fakat bu seferki biraz daha değişik olucak

Sokakta Röportaj yapan bir youtube kanali bir adama ekonomi kötü mü deyince adam

şu cevabı verdi

"Su anda gördüğünüz ceketi ben çöpten aldım giyiyorum halen madem ekonomi kötü niye çöpe atıyorlar

Ekonomi kötü olsa bu ceketi çöpte bulamazsın"

Ne düşünüyorsunuz?

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Şimdiye kadar neler neler gördük telefonunu çıkardan elinde su var daha ne olsuna kadar fakat bu seferki biraz daha değişik olucak

Sokakta Röportaj yapan bir youtube kanali bir adama ekonomi kötü mü deyince adam

şu cevabı verdi

"Su anda gördüğünüz ceketi ben çöpten aldım giyiyorum halen madem ekonomi kötü niye çöpe atıyorlar

Ne düşünüyorsunuz?
şey TR HALKI : 🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍

şu cevabı verdi

Ne düşünüyorsunuz?

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,468Konular
3,282,686Mesajlar
321,381Kullanıcılar
MrvshnSon Üye
Üst Alt