Haber Bildiginiz tüm röportajları unutun

Şimdiye kadar neler neler gördük telefonunu çıkardan elinde su var daha ne olsuna kadar fakat bu seferki biraz daha değişik olucak Sokakta Röportaj yapan bir youtube kanali...

Şimdiye kadar neler neler gördük telefonunu çıkardan elinde su var daha ne olsuna kadar fakat bu seferki biraz daha değişik olucak

Sokakta Röportaj yapan bir youtube kanali bir adama ekonomi kötü mü deyince adam

şu cevabı verdi

"Su anda gördüğünüz ceketi ben çöpten aldım giyiyorum halen madem ekonomi kötü niye çöpe atıyorlar

Ekonomi kötü olsa bu ceketi çöpte bulamazsın"

Ne düşünüyorsunuz?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şimdiye kadar neler neler gördük telefonunu çıkardan elinde su var daha ne olsuna kadar fakat bu seferki biraz daha değişik olucak

Sokakta Röportaj yapan bir youtube kanali bir adama ekonomi kötü mü deyince adam

şu cevabı verdi

"Su anda gördüğünüz ceketi ben çöpten aldım giyiyorum halen madem ekonomi kötü niye çöpe atıyorlar

Ne düşünüyorsunuz?
şey TR HALKI : 🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍

şu cevabı verdi

Ne düşünüyorsunuz?

133,098Konular
3,280,942Mesajlar
318,598Kullanıcılar
tojiiiSon Üye
Üst Alt