Arkadaşlar hesap eski sevgilimin hesabı fln değil kapatmam lazım çok önemli yardımcı olurmusunuz nasıl kapatabilirim eski hesap

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar hesap eski sevgilimin hesabı fln değil kapatmam lazım çok önemli yardımcı olurmusunuz nasıl kapatabilirim eski hesap

Kac kere nasıl göndereyim knka detayli anlatirmisin sana zahmetBiyografide tarih var. 13 yaşından küçük formu gönder. Kolay gelsin.
Kac kere nasıl göndereyim knka detayli anlatirmisin sana zahmet
Hocam hazır yardımınız dokunmuşken bana da bi yardımcı olur musunuz ppsiz 700 takipçili tek gönderisi var yüzü yok ben nasıl bir yol izleyebilirimСправочный центр Instagram
help.instagram.com
Forma gidin,adında yazan tarihi yazın doğum günü tarihine
"Parent" seçin eklediği adı soyadı ve kullanıcı adını yazın.
/ adımları uyguladıktan sonra kilitlenir, siz farkında olmazsınız gözükür hesap ama giremez, itiraz edemez form kapalı /
Bu formdan 2 dakika içinde bildirip direkt kilitleyebilirsiniz 13 yaş kalır. 14 gün içinde hesabı kalıcı silinir.
Saol Knka yaptım ortalama kaç gün sürer silinmesi hesabınСправочный центр Instagram
help.instagram.com
Forma gidin,adında yazan tarihi yazın doğum günü tarihine
"Parent" seçin eklediği adı soyadı ve kullanıcı adını yazın.
/ adımları uyguladıktan sonra kilitlenir, siz farkında olmazsınız gözükür hesap ama giremez, itiraz edemez form kapalı /
Bu formdan 2 dakika içinde bildirip direkt kilitleyebilirsiniz 13 yaş kalır. 14 gün içinde hesabı kalıcı silinir.