Bu hesabı en kolay nasıl katlayabilirim yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar hesap eski sevgilimin hesabı fln değil kapatmam lazım çok önemli yardımcı olurmusunuz nasıl kapatabilirim eski hesap

Arkadaşlar hesap eski sevgilimin hesabı fln değil kapatmam lazım çok önemli yardımcı olurmusunuz nasıl kapatabilirim eski hesap
Ekran görüntüsü 2022-01-20 151814.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kac kere nasıl göndereyim knka detayli anlatirmisin sana zahmet

Forma gidin,adında yazan tarihi yazın doğum günü tarihine
"Parent" seçin eklediği adı soyadı ve kullanıcı adını yazın.

/ adımları uyguladıktan sonra kilitlenir, siz farkında olmazsınız gözükür hesap ama giremez, itiraz edemez form kapalı /

Bu formdan 2 dakika içinde bildirip direkt kilitleyebilirsiniz 13 yaş kalır. 14 gün içinde hesabı kalıcı silinir.

/ adımları uyguladıktan sonra kilitlenir, siz farkında olmazsınız gözükür hesap ama giremez, itiraz edemez form kapalı /

Bu formdan 2 dakika içinde bildirip direkt kilitleyebilirsiniz 13 yaş kalır. 14 gün içinde hesabı kalıcı silinir.
Hocam hazır yardımınız dokunmuşken bana da bi yardımcı olur musunuz ppsiz 700 takipçili tek gönderisi var yüzü yok ben nasıl bir yol izleyebilirim

Saol Knka yaptım ortalama kaç gün sürer silinmesi hesabın

132,904Konular
3,284,032Mesajlar
318,178Kullanıcılar
Fakulte080Son Üye
Üst Alt