Bunu hangi geri beyinli arkadaş yaptı

AsosyalHatun

http://mirr0r.org/zone/86764/

Ben burdan biri yaptımı dedim gökbörü, küfür ırkçılık yasak diyorsunuz bana edilmeyen küfür argo laf kalmadı bana şimdi sakın küfürden bahsetmeyin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben burdan biri yaptımı dedim gökbörü, küfür ırkçılık yasak diyorsunuz bana edilmeyen küfür argo laf kalmadı bana şimdi sakın küfürden bahsetmeyin
Sana SpyHackerz Ailesinden Kimse Küfür Etmedi Eden Varsa Cezası Kesilecektir Bunu Forumun Aık Bölümünde Değil admine bildiriceksin yaptınız olarak çoğunuk Yapman Hiç Doğru Değil Sana Burdan Biri Küfür Argo Laf Eden Varsa Bildir Cezası Kesilicek Bunun Kim Yaptığından Emin Olmayarak Buraya Bu Şekile Yapman Doğru Değil Konu Fazla Tartışma Yaratmanız Hoş Olmaz Admin İle Görüüşme Yapınız !

Cezası kesildi doğru "İsko banlanmaz sen merak etme :D" cevabını aldım bunu göreceğine onları görseydin keşke adminlerde gördü nickini vermiyim, ve hiç bir tepki verilmedi. bence uzatmada işine bak

Benim içim rahat cezası kesilir dedide ona güldüm ben ceza falan kesilmedi

kim neyi tokatladi :D guzelce iftar yaptim geldim bedelcigim sana belcikaya pasaport bile ayarlamazlar :D mk

ve ayriyetten pkklilari burda istemiyoruz ! firtina banned :D benim 4 M tekerler senin arabanin degeri firtina :D ayik ol

132,323Konular
3,278,957Mesajlar
317,416Kullanıcılar
drknt123456Son Üye
Üst Alt