Chatdeki veya forumdaki değişik üyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya harbi birşeyi merak ediyom bazı neden abi Instagram hesabı çalarmısın sevgilimin WhatsApp'nı ele geçirip bana verirmisin diyenler var aq bizene senin sevgilinden kardeşim bide Instagram hesap çalmak istiyorum nasıl çalarım diyenler var sorun Instagram felan çalma yazılım bilmemeleri felan değil sorun 2 dk hemen sanki iki dakkada siyah şapkayı geçirip iki tane kod yazıp çalmayı zannedenler var bu kadarmı cahilsin amk

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Aga bende bıktım zaten öylelerin yaş ortalaması düşük gerçi geçen gün 17 yaşında biri vardı🤦🏻 bence spyda konu açabilmeleri veya chate mesaj yazabilmeleri için süre geçmesi gerek hemen hesap acıp hemen diyolar kirlilik başka bişey değil bence

Ya harbi birşeyi merak ediyom bazı neden abi Instagram hesabı çalarmısın sevgilimin WhatsApp'nı ele geçirip bana verirmisin diyenler var aq bizene senin sevgilinden kardeşim bide Instagram hesap çalmak istiyorum nasıl çalarım diyenler var sorun Instagram felan çalma yazılım bilmemeleri felan değil sorun 2 dk hemen sanki iki dakkada siyah şapkayı geçirip iki tane kod yazıp çalmayı zannedenler var bu kadarmı cahilsin amk
Dolmuşsun onlara karşı baya xjsnjznajx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,738Konular
3,290,084Mesajlar
324,488Kullanıcılar
guraycakirSon Üye
Üst Alt