Chatdeki veya forumdaki değişik üyeler

Ya harbi birşeyi merak ediyom bazı neden abi Instagram hesabı çalarmısın sevgilimin WhatsApp'nı ele geçirip bana verirmisin diyenler var aq bizene senin sevgilinden kardeşim...

Ya harbi birşeyi merak ediyom bazı neden abi Instagram hesabı çalarmısın sevgilimin WhatsApp'nı ele geçirip bana verirmisin diyenler var aq bizene senin sevgilinden kardeşim bide Instagram hesap çalmak istiyorum nasıl çalarım diyenler var sorun Instagram felan çalma yazılım bilmemeleri felan değil sorun 2 dk hemen sanki iki dakkada siyah şapkayı geçirip iki tane kod yazıp çalmayı zannedenler var bu kadarmı cahilsin amk

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Aq instada phis dışında hesap düşürebilen adam zaten ödül vs alır kos koca köklü bi sosyal ağdaki kullanıcıların bilgileri öyle s*k kırığı bi lavuğun eline düşermi kafasına göre hesap çalsın ıvır zıvır :D

Aga bende bıktım zaten öylelerin yaş ortalaması düşük gerçi geçen gün 17 yaşında biri vardı🤦🏻 bence spyda konu açabilmeleri veya chate mesaj yazabilmeleri için süre geçmesi gerek hemen hesap acıp hemen diyolar kirlilik başka bişey değil bence

Bu coğrafyada yazılımcı gibi mesleklere ''instagram hesabı çalabiliyor musun?'' diye soruyorlar. Bu yüzden çokta bir şey beklememek lazım

100k kisiselim var tüm okulda adım hackere çıktı okulun yarısının hesabını düşürdüm kimse anlamadı hala en son sevdiğim kızın hesabını düşürdüm ghost kaldım şifre değişti face de kapandı amk

Ya harbi birşeyi merak ediyom bazı neden abi Instagram hesabı çalarmısın sevgilimin WhatsApp'nı ele geçirip bana verirmisin diyenler var aq bizene senin sevgilinden kardeşim bide Instagram hesap çalmak istiyorum nasıl çalarım diyenler var sorun Instagram felan çalma yazılım bilmemeleri felan değil sorun 2 dk hemen sanki iki dakkada siyah şapkayı geçirip iki tane kod yazıp çalmayı zannedenler var bu kadarmı cahilsin amk
Dolmuşsun onlara karşı baya xjsnjznajx

132,788Konular
3,283,389Mesajlar
318,030Kullanıcılar
Turkinegi45Son Üye
Üst Alt