Whatsaptan İletişime Geçtik @Şizofren ile Operasyonu Başlattık
Hayırlısı Bakalım
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İşe el koyuyoruz aşkm <3Whatsaptan İletişime Geçtik @Şizofren ile Operasyonu BaşlattıkHayırlısı Bakalım
Forumda Rütbe İsterim Ama Özele Gel ? buneZaten Karşılığında 1000 Lira Teklif Etmiş Bir Kişi Ben Para Karşılığı İş Yapmıyorum Zaten Bence Bu Onurdur Menfaatçilik Değil
Aga Adam çok sağlam bütün hesaplarda birbirinden bağımsız e postalar kullanmış e postalar ile hesapları açtıktan sonra e postaları kaldırmış domainleri yandexten almış ki telefon nosu kullanmamak için bu yüzden e mail adresinden telefon nosuna erişim sağlıyamıyorum 443 ve 80 portlar veri akışını takip ediyorum ama adam aktif değil facebokta aktif olduğu anda ip adresini alcağım zaten lazım olanda ip adresiymiş kaç saattir terminal başındayım adamdan mesajıma geri dönüş alamadığım sürece ip adres tespiti yapamam hackleyen kişinin asıl hesabını bulsam hesabı ele geçirip son girişlerden cihaz bilgisini alabilirim hacklenen hesaplar ile ilgili detaylı inceleme yaptım ortak arkadaşlar yeni eklenenler vs vs en sonunda yaklaşın 7-8 tane hesap buldum teker teker hesaplar ile ilgileniyorum hesaplardaki adresi alıcağım hacklenen hesaplardaki ip ile eşleşirse hem ana hesabı hemde ip adresini bildirmiş olurum . Genel kullanılan passwordlardan bir brute denedim 14k lık ama adam büyük ihtimalle kendi kullandığı paswordu yapmış bu yüzden aklımda olan şeyleri yapmaya devam etceğim Şansım yaver giderse anasını bile bellerim o adamın .Çözerse bu işi lezbiyenler çözer aga.

kanka şimdi bu piç cevap falan vermiyor.Bana onaylı bir fake hesap ayarlayın bırakın beyler![]()