Çok Acil Facebook

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözerse bu işi lezbiyenler çözer aga.
Aga Adam çok sağlam bütün hesaplarda birbirinden bağımsız e postalar kullanmış e postalar ile hesapları açtıktan sonra e postaları kaldırmış domainleri yandexten almış ki telefon nosu kullanmamak için bu yüzden e mail adresinden telefon nosuna erişim sağlıyamıyorum 443 ve 80 portlar veri akışını takip ediyorum ama adam aktif değil facebokta aktif olduğu anda ip adresini alcağım zaten lazım olanda ip adresiymiş kaç saattir terminal başındayım adamdan mesajıma geri dönüş alamadığım sürece ip adres tespiti yapamam hackleyen kişinin asıl hesabını bulsam hesabı ele geçirip son girişlerden cihaz bilgisini alabilirim hacklenen hesaplar ile ilgili detaylı inceleme yaptım ortak arkadaşlar yeni eklenenler vs vs en sonunda yaklaşın 7-8 tane hesap buldum teker teker hesaplar ile ilgileniyorum hesaplardaki adresi alıcağım hacklenen hesaplardaki ip ile eşleşirse hem ana hesabı hemde ip adresini bildirmiş olurum . Genel kullanılan passwordlardan bir brute denedim 14k lık ama adam büyük ihtimalle kendi kullandığı paswordu yapmış bu yüzden aklımda olan şeyleri yapmaya devam etceğim Şansım yaver giderse anasını bile bellerim o adamın . :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hacı mahkeme icin mi ip lazım eger ostersen bu işi kendimiz cozelim. Hesaplarin hepsini kapatalım. Kökten silelim. Hesap sahipleri de maillerini sifreyi degistiril cift dogrulamali yapsinlar yeni hesap acınca guvenlikli yapsınlar. Yapilmasi gereken seyler yapınca daha bir sey yapamaz. Ha adami bulacaz diyorsan orasi ayrı

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,762Konular
3,283,232Mesajlar
318,000Kullanıcılar
seydoo2Son Üye
Üst Alt