D3XTR00 İsimli Üyeden Ticaret Yapmayın

Merhaba uzun ss'leri eklemiyorum, yazacaklarımı inkar edecek olur ise elbette ekleyeceğim. @D3XTR00 isimli üye 1100 TL'ye vds+tool sattı. Sattığı hizmet sadece 1 gün çalıştı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba uzun ss'leri eklemiyorum, yazacaklarımı inkar edecek olur ise elbette ekleyeceğim.

@D3XTR00 isimli üye 1100 TL'ye vds+tool sattı. Sattığı hizmet sadece 1 gün çalıştı. Mesajlara cevap vermiyor, telafi yapmıyor. Sınırsız diyerek sattığı vds ve toolu ilk gün dahi düzgün çalışmamış olup, hiçbir şekilde satmış olduğu hizmeti yerine getirmemiştir.

Bu kişiyle hiçbir ticaret yapmamanızı öneririm. Paranın benim için sorun olmadığını, forumdan ticaret yaptığım herkes bilir. Ancak bu tür dolandırıcılar yüzünde bu forumlarda iş verme hevesimiz kırılmaktadır. Adminlerin ve değerli tüm Spy üyelerinin dikkatine.

@Morningstar @BraveHeart @Mectruy @SkullZ

sana 'SERVERLAR HEDİYEYDİ' demedim mi dostum ben mi yanlışmıyım hediye patladı diyelim niye benimle ticaret yapmayın diye konu açıyorsunuz telegramdan mesajlarıma bak aktif olduğunda

Size Tavsiyem Satışını Yaptığıniz Ne Olursa olsun detaylı bilgi verin yoksa böyle sorunlar ve yanlış anlaşılmalar oluyor

niye kendisine illegal izinli vps server almadı aklım almıyor bana sorsa yardımcı olacam o taraftanda ama yok söylemedi

@D3XTR00 Da Arkadaşım Zamanında Onunlada İş Yaptık Fakat Sattığı Tool Fix Yemiştir En Son 1.5 2 Yıl Önce Kullanmıştım Ve Fix Yediği İçin Kullanmayı Bırakmıştım.

Serverleri Hediye Etmiş Olabilir Fakat Sattığın Script Fix Yediği İçin Şikayet Konusu Açtı Zaten Terakki

Sattığın Tool Zaten Anti Cursed Squad Beta Çoğu Versiyonu Çalışmıyor

vdsler.PNG Sunucuları Zaten Banada Vermişti Toolu Test Edeyim Diye.

Video Kısa Olsun Diye ultra-bypassı kullandım sadece fakat diğer Özelliklerde Çalışmıyor Zaten

D3xtro Sevdiğim Bir İnsan Fakat Terakki Aktif Olamadığı İşleri Olduğu İçin Ben İletmek İstedim. Kararı Siz Verirsiniz Yeterli Olmazsa Adminlerden Birine Veririm Sunucuyu Onlarda Kontrol Eder Sıkıntı Değil.

@D3XTR00 Da Arkadaşım Zamanında Onunlada İş Yaptık Fakat Sattığı Tool Fix Yemiştir En Son 1.5 2 Yıl Önce Kullanmıştım Ve Fix Yediği İçin Kullanmayı Bırakmıştım.

Serverleri Hediye Etmiş Olabilir Fakat Sattığın Script Fix Yediği İçin Şikayet Konusu Açtı Zaten Terakki

Ekli dosyayı görüntüle 34582 Sunucuları Zaten Banada Vermişti Toolu Test Edeyim Diye.

Video Kısa Olsun Diye ultra-bypassı kullandım sadece fakat diğer Özelliklerde Çalışmıyor Zaten

D3xtro Sevdiğim Bir İnsan Fakat Terakki Aktif Olamadığı İşleri Olduğu İçin Ben İletmek İstedim. Kararı Siz Verirsiniz Yeterli Olmazsa Adminlerden Birine Veririm Sunucuyu Onlarda Kontrol Eder Sıkıntı Değil.
evet attack ayarlarında oynama yaptık z3ntl3 ye sorabilirsin baştada söyledim niye terakki mesajları sildi keşke silmeseydi terakki ile ticaret yaparken test bile ettirdik şuna https://www.saglikpersonelihaber.net/ çöktü mü çöktü terakki istedi verdim bi ben mi kullandığımda site çöküyor anlamadım

Ekli dosyayı görüntüle 34582 Sunucuları Zaten Banada Vermişti Toolu Test Edeyim Diye.

https://docs.python.org/3/library/concurrent.futures.html bunun gibi bir çok ayarları değiştirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,694Konular
3,270,409Mesajlar
315,910Kullanıcılar
cxndtbulurSon Üye
Üst Alt