Method Discord Multi Tool V2

Rating - 0%
Merhabalar tekrardan daha önceden paylaşmıştım bunun benzerini hatırlarsınız. Öbür Konu Bu konudaki program daha gelişmiş özellikleri farklı şimdi altta size listeliyorum.

- Hesapı patlatma
- Webhook spam atma silme
- QR Kod ile discord token grablayıcı
- Token Grabber oluşturma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesabın bilgilerini almak
- Hesaba giriş yapmak
- Tüm arkadaşlarını bloke etme
- Hesabı kapattırma

Ve daha nice özellikler var

Linke Erişmek için beğenip yorum atmanız lazım he bide 15 kredi vermeniz lazım.

sa

Rating - 0%
Merhabalar tekrardan daha önceden paylaşmıştım bunun benzerini hatırlarsınız. Öbür Konu Bu konudaki program daha gelişmiş özellikleri farklı şimdi altta size listeliyorum.

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

awdawdawdawd

Rating - 0%

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

hey

Rating - 0%

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

Bakalım

Rating - 0%

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

eyyyyw

Rating - 0%
a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝

Rating - 0%

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

++++

Rating - 0%

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

es

Rating - 0%

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

Rating - 0%

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

Rating - 0%

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

dsadasdasdsa

131,566Konular
3,269,224Mesajlar
315,429Kullanıcılar
GlobalProSon Üye
Üst Alt