Merhabalar tekrardan daha önceden paylaşmıştım bunun benzerini hatırlarsınız. Öbür Konu Bu konudaki program daha gelişmiş özellikleri farklı şimdi altta size listeliyorum.

- Hesapı patlatma
- Webhook spam atma silme
- QR Kod ile discord token grablayıcı
- Token Grabber oluşturma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesabın bilgilerini almak
- Hesaba giriş yapmak
- Tüm arkadaşlarını bloke etme
- Hesabı kapattırma

Ve daha nice özellikler var

Linke Erişmek için beğenip yorum atmanız lazım he bide 15 kredi vermeniz lazım.

sa

Merhabalar tekrardan daha önceden paylaşmıştım bunun benzerini hatırlarsınız. Öbür Konu Bu konudaki program daha gelişmiş özellikleri farklı şimdi altta size listeliyorum.

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

awdawdawdawd

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

hey

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

Bakalım

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

eyyyyw

a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝ a̵̡̞̫̳͕̤͈̙͇̓͛̂̇̋̊̍̋͛̿̿̐̏͛̓̾̌̏̂͛́̒̔́͋̾̾͠͠k̸̡̧̨̛̯͓͍̻͙̝̣̰͓͚̦̳̼̻̘͖̯̪͚͚̙̼̹͇̜̭͓̭̟͙͔͙͎̯̹̘̟̬͖̹͎̮̦͔̮͍̓͗̏͑̏͛̌̿̆͒̃̌͛̓̃̀͐̎̀̏͂͊͒̾͋̈́̎̄́̆̓̽̿̒͐̀̌͒̐̔͘͘̕͜͠͝͝͠ı̷̨̨̤̟͓̤͈̪͍͎͍̪̰̱̱͓̱̦̭̼̙̺̻̹̀̓̐̃̀̿̄͛̎̓͗͗͆̂̀̃̇̀́́̈́̉͑͗̌̀̀̊̈́̀͋̂̂̔́̉̿̂̚̕̚͘̕̕̕͜͠͠͝l̷̢̢̨̢̥̖̮͕̻̗̪͚͉̬͇͖̯̗̝͍̞̪̦̤̝̗͚̜̞̫̲͉̍͒̈́̔̆̃̔͋̒̔̐̀̍̂̋̚̕ ̷̧̻͂͋̇͑̄̒̌̊̈́͆̏̂̈̌̓̅͌͛͆͌̉́̄͊͗̍̓̀̉̎͗̌̊̕̚͝͝͝s̶̡̧̡͎̬̮̲̥̲͕͍̭͎̣̬̫̗͙͉̺̭̠͖͉̫̩͍̟̱̬̜̳̮͇̣̝͚̤̤̞̫̖͛̽͌͆̿̇̔̄͛͆̌́̿̿͆̓̔́̇͊̔̏̽̽̈͆̂̇͐̑̌̎̓̓͛̈́̐͑̚̚̚͘͜͠ͅͅą̶̢̛͎̝͖̼̖̞̘̮̺̠̻̘̥̞̰̮͎̫̖͈̹̼͈͔͚̬̫̣͇̰͇͚͈͙̫̫̳̦͇̥̝͆͊͊̈́́̄́͛̿̂́̅̔́̌̽͐̆̒͋̈́̂͑̔͛̾̈́͛̈̚͜͜͠͠͝͠ͅğ̴̨̡̡̛̙̟͙̪̠̠͕̤̪̤͉̖̳̟̠̙͔͈̬̰̹͉̯̥͇̙̙̗̄͂̆̆̋̆͌̍̈́̏̎̍̔̓̉̓͛̀̒̅͗̽̍́̅̽̃̈̎̅̓̇̀̌̿̕̕͜͠͝͠͝͝͝͝l̵̫̳̮̖̱̠̮̠͓̘̖̱̀̒̆̋̄̐̅́̔̒͌̔͛̊̒̾̒̓͐̀̓̅̎̆͌̀͂̊̐̚̚̚̚͘͝͝͝ı̸̛̖͚̜͔̺͖̯̱͈̘̹̘̤̫̥̓̈́̋̈́̐̎̽̑͌̈͆̇̔̒̔̂̌͊̃̈̐̃͐̑̆̇̑͛́̈̊́̆̕͜͠͝ğ̷̢̨̛̝͔͎͚̯̖̺̤̹͉͈̭̹̼̪̺͔̣͙̪̠͓̹͓̦̗͓̖̪̋̈́͂̔̀̓͂̑̀́́͗͌͌͋̓́̍̿́̔̾̽̄̆͗̇͆̏̓̔̕͝͝ı̴̨̹̺̤̹̦͖̝̲̣̠̠̰̘͍̳͍͉͙̖̖̗͎͓͖̺̺͔̭̖̜͋̕͜n̵̢̧̡̨̨̛̮̟̦̤̣̦͖̘̝̹͉̻̫̰̩̹̜̣̘͇̤̳͚̟̬͉̥̜̂͋̈̋̊̅͗̐̎̄̍̎̀̀̃̀͊̂̌́̐̆͑̋͆̔̆̋̑̓̅̀͑́̈́́͂̌̓̾͆̽̚̕̕͝ı̴̡̢̡̛͎͔̪̳͔̺̥͖̺̘͍̬͔̹͔̹̫̜̽̔̅͐̍̔͋̔͊͗̆̀̊̈̏̑̎̉̇̊͋̉́̒̈́́͘͜͝͠͝͝͝ ̸̡̛̛̛͇̼̮̭̲͓̖͈̹̗͎̫̘̼̹͎̬̣͖̬̯̪̪̠̩̗͒̌̄́̆̆͌̒̅͌̀̾̌͂͑͑̐̂̈͑̋̅͒̇̾̀̆͊͋̾̽̋̾̃̔̕̕̕̕͜͝ͅk̶̨̡̡̢͙̖͙̘̼̘͓̖͚̼̹͓͓͓̈̉̐̋̐͆̍̈́̈́̉̌̓́͗͆̓̅͂̋̔͋̇̈̐͒͌̑̇͘̚͜͝͝ͅą̵̨̞̜̙̟͙̝̥̘̟̠̣̲̆͑̓̐͐̆̇̈́͜y̵̡̡̛͖̥̪̦̘̘̘̠̼͈̰̩̥͈̮͖̟͕̳̙̘̋͗̓̽̍̏̈́̅̄̈́̄̾̓̂͛͗͒̄̈̂̋̆̚̚͘͘͝͝b̷̢̢̨̢͉̦͔̮̲̩̦̬͙͎͍̙͉̩̤̰̬͓̺̺̟̤̼͙̼̱̠̈̆̂͐̄̃̑̂͛͑̀́̀̋̔̒͊̀̍͐̽̿̄̑͐̽̆̽͑̌̐͐̇̚͝͠͠ͅē̷͕͎͇̹͍̦̞̩̪̯̫̼̹̻̲̉̆̂̈́͆̆͊̊̈́͜t̷̪́͛̽͑͒̊̓̇̓̆̓̆̀͒̈́͑̈̔̑͆͋̊̽̈́͗̍̉̈́̅̈́̕͘͝͠͝

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

++++

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

es

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

- Hesapı patlatma
- Tüm DM'leri silmek
- Herkese DM atmak
- Hesaba giriş yapmak
- Hesabı kapattırma

dsadasdasdsa

131,660Konular
3,270,166Mesajlar
315,714Kullanıcılar
GhhhhhSon Üye
Üst Alt