Rating - 0%
@MetinReis kanka benden coin alacaktın ne oldu o iş
mesajlarıma görüp cevap vermemen de ayrı bi ayıp 
Bu eşşek evlatları 190k ile tikli takas etmek için yazmıştı bana da adam 6 dakika önce post atıyordu Facebook bağlı diye tokatlamaya çalışıyorlardı milleti traje komik bi durum tekrardan geçmiş olsun kardeşim umarım gerekenler yapılırALICI ÜNVANI: Seyit Ahmet Akbaş ALICI IBAN: TR95 0006 7010 0000 0078 2266 57
KATILIMCI: Yapı ve Kredi Bankası A.
Bu letyoudown
--------------/
Tr30 0006 2001 0006 6931 14
Yunus Aksu
Buda taner
Adli kişiler dolandırıcidir bu kişilerle ticaret yapmayın
Dün trendyol hesabı almak için taner ile iletişime gectim 1100 liramı aldı kaçtı şerefsiz
Reis parayı bu itlere kaptırınca para kalmadı bende@MetinReis kanka benden coin alacaktın ne oldu o işmesajlarıma görüp cevap vermemen de ayrı bi ayıp
![]()
Anladim dostum sikinti yok parayi bulursan ticaretimizi yapariz simdilik aramiza hos geldin babinda sana 100 coin yolladim gule gule kullanReis parayı bu itlere kaptırınca para kalmadı bende
Eyvallah reis sağ olAnladim dostum sikinti yok parayi bulursan ticaretimizi yapariz simdilik aramiza hos geldin babinda sana 100 coin yolladim gule gule kullan![]()
Param iade edildi sonra ne oldu bilmiyorum kamu davası açılacaktıbu olay hakkında son durum ne oldu ?
tokatcı seyitin akıbetine ne oldu bilen var mı ?Param iade edildi sonra ne oldu bilmiyorum kamu davası açılacaktı
paran iyade edildi mi iyi kankam ben de onu senin için sitesini vurmuştum satım sana para atacaktım ama kredi onun adına olduğu için mail olarak geri aldı . Geçmiş olsun Tekrardan .Param iade edildi sonra ne oldu bilmiyorum kamu davası açılacaktı
Eyvallah bro sağ ol yine deparan iyade edildi mi iyi kankam ben de onu senin için sitesini vurmuştum satım sana para atacaktım ama kredi onun adına olduğu için mail olarak geri aldı . Geçmiş olsun Tekrardan .