Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu eşşek evlatları 190k ile tikli takas etmek için yazmıştı bana da adam 6 dakika önce post atıyordu Facebook bağlı diye tokatlamaya çalışıyorlardı milleti traje komik bi durum tekrardan geçmiş olsun kardeşim umarım gerekenler yapılır
paran iyade edildi mi iyi kankam ben de onu senin için sitesini vurmuştum satım sana para atacaktım ama kredi onun adına olduğu için mail olarak geri aldı . Geçmiş olsun Tekrardan .
paran iyade edildi mi iyi kankam ben de onu senin için sitesini vurmuştum satım sana para atacaktım ama kredi onun adına olduğu için mail olarak geri aldı . Geçmiş olsun Tekrardan .
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.