Dolandırıldım

Adamın ismi @KanNA ondan 0-10m vuran method aldım öncelikle konuyla alakalı soru sordum hiçbir şey söylemedi. Sonra methodu aldıktan sonra çalışmadı bana wpn verdi wpn i aldım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın ismi @KanNA ondan 0-10m vuran method aldım öncelikle konuyla alakalı soru sordum hiçbir şey söylemedi. Sonra methodu aldıktan sonra çalışmadı bana wpn verdi wpn i aldım sonra wpn ile forma girildi yanlız daha sonra bana hesap lazım olduğunu söyledi parayı attıktan sonra neyse para iadesi istiyorum dedim yok git hesap al dedi gittim 12k hesap aldım yine aldıktan sonra yazdım dedim ben 1 hesap için 14 gün bekleyecek miyim evet dedi bende hemen oluyor git kimlikle yap dedi ben kimlik le uğraşamam dedim para iadesi vermiyor method u kesinlikle çalışmıyor eğer bana para iadesi yapmazsa form dan banlanmasını talep ediyorum

255tl para attım 200tl bana atsın 55tl yine onda kalsın

Ekli dosyalar

• IMG_20220428_090336.jpg
    IMG_20220428_090336.jpg
    506 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2022-04-28-08-57-07-617_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-04-28-08-57-07-617_org.telegram.messenger.jpg
    605.9 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2022-04-28-08-57-00-646_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-04-28-08-57-00-646_org.telegram.messenger.jpg
    680.7 KB · Görüntüleme: 28
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu konu dün açılmıştı,adminlər konuyu inceledi ve haklı olduğum kanatina geldi,meyhodu sattım+VPN verdim+videolu anlattım,konu TAMAMEN kilit

Dostum ayrıca beklemene gerek yok nivki benzer yapman gerekiyor bu kadar eğer senin hesapta kullanıcı adı değişmiyor ise bu benim hatam değildir, ayrıca bende istediğim kadar nick değişiyor, yBide ban yemesini talep ediyorum yazmış ya AHAHAHAH haklı benim TAMAMEN dostum konunun kilit edilmesini talep ediyorum @SkullZ

Ya sende aq ne boş adamsın 100 kere esc kullan yazarak admin olunmuyor yalaka sünepe seni al bak atacağım ekran görüntüsne
Hak etmiş, şu anda yapılacak tek işlem yetkili tarafından methodun test edilmesi. Method gerekli şartlar dahilinde çalışıyor ise herhangi bir iade söz konusu değildir. Fakat method çalışmıyor ise iade yapmak zorundasın.

Adamın ismi @KanNA ondan 0-10m vuran method aldım öncelikle konuyla alakalı soru sordum hiçbir şey söylemedi. Sonra methodu aldıktan sonra çalışmadı bana wpn verdi wpn i aldım sonra wpn ile forma girildi yanlız daha sonra bana hesap lazım olduğunu söyledi parayı attıktan sonra neyse para iadesi istiyorum dedim yok git hesap al dedi gittim 12k hesap aldım yine aldıktan sonra yazdım dedim ben 1 hesap için 14 gün bekleyecek miyim evet dedi bende hemen oluyor git kimlikle yap dedi ben **yasak-içerik** le uğraşamam dedim para iadesi vermiyor method u kesinlikle çalışmıyor eğer bana para iadesi yapmazsa form dan banlanmasını talep ediyorum

255tl para attım 200tl bana atsın 55tl yine onda kalsın
Tg yaz canxlord

Burada kullanmadım demiştin;
1651233081500.png

Burada kullandım;
1651233112498.png

Bu konuda (https://spyhackerz.org/forum/threads/dolandirildim.114716/) milleti ateşlendirdikten sonra cevap vermediği için öyle sandım sorun yok diyip kapatmıştın. Dostum 10 takipçili hesabı bulamıyor musun? Hani gerçekten bulamıyor musun? Kullanıcı adını chatbox'a yollasan sana min 1k takipçi atarlar hayrına. 1 TL falandır. @KanNA "esc kullanalım" demiş ve sen boşa para vermeyelim demişsin, şimdi tüm paranı geri istiyorsun yandığı için. Milyarlar ödeyeceksiniz sanki..
Sorun çıkmaması için lütfen "escrow" kullanın.

@KanNA, özelden bir hesap atacağım. Bu hesabı kapatırsa, methodun çalıştığı anlaşılacak ve method çalışıyorsa sorun, @The Snaez 'de bulunacak.
Eğer çalışmıyorsa @KanNA geri ödeme geçecektir.
O zamana kadar konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,717Konular
3,283,105Mesajlar
317,951Kullanıcılar
SkyralesSon Üye
Üst Alt