Beyler kola dövme yaptiricam @KARADAY1 yapicak sanirim :) güzel resimler atin :D güzel modeller atin.

olm ben yaptırıcamda karadayi bu konuya bi gelsin fiyat çeksin ona göre
askeri sınava giricem sıkıntı olmuyormuş artık 20 cm den küçük olanlar
şu tshirtlerin arka ense kısmına kare marka bölümü yapıyolar ya
onun gibi piramit yaptırıcam piramitin içinde göz olucak
fiyat çek bi karadayi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bence dövmeyi gözünüzle görebileceğiniz yere yaptırın , enseye veya göte yaptırırsanız karadayı oraya başka şeyler çizer farkında olmazsınız bile

komple vucudu nasıl kaplatcak ? kilodunuda çıkarcakmı virtualw0rmun ? anlamadım adamı mürekkebe mi bulayacak napacak :D

ulan dövmelere bakıyodum da şu adamın vücut fena amk çalışma sistemi ne amk hayvan gibi vücut yapmış adam
91b778d23bae6f3d56bea9ef88eddb3a.jpg

Normal günde mec ile çay içmeye zor vakit bulamıyorum. Birde elin sapığına gidip umumi yerlerimi bilmem ne dövmesiyle kaplattıracağım o da olmadı üstüne para ödeyeceğim, yok aga ben almayayım :D

Son düzenleme:
Normal günde mec ile çay içmeye zor vakit buluyorum. Birde elin sapığına gidip umumi yerlerimi bilmem ne dövmesiyle kaplattıracağım o da olmadı üstüne para ödeyeceğim, yok aga ben almayayım :D

Aynen kardeşim adam sapıktır felan indirir donunu der oraya bir kelebek çizeceğim rahat ol , sonra ellerken ellerken adam atar elinden şırıngayı felan sonra öteki şırıngayı vurmaya kalkar , o yüzden boşver dövme vs :D d: D:Ddsfg sdsddfg

132,204Konular
3,277,109Mesajlar
317,192Kullanıcılar
Fena123Son Üye
Üst Alt