💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler kola dövme yaptiricam @KARADAY1 yapicak sanirim :) güzel resimler atin :D güzel modeller atin.
ahahahaha @Virtualw0rm 'a komple vücüdünü kaplama sözü vardi yaptircakmi acaba selim beybence dövmeyi gözünüzle görebileceğiniz yere yaptırın , enseye veya göte yaptırırsanız karadayı oraya başka şeyler çizer farkında olmazsınız bile
komple vucudu nasıl kaplatcak ? kilodunuda çıkarcakmı virtualw0rmun ? anlamadım adamı mürekkebe mi bulayacak napacak![]()
Normal günde mec ile çay içmeye zor vakit buluyorum. Birde elin sapığına gidip umumi yerlerimi bilmem ne dövmesiyle kaplattıracağım o da olmadı üstüne para ödeyeceğim, yok aga ben almayayım![]()
güvenmiyorsan @mstbro yla geliriz yanliş yaparsa indiririz onu zaten tolank1 de kapida indirirler onuNormal günde mec ile çay içmeye zor vakit buluyorum. Birde elin sapığına gidip umumi yerlerimi bilmem ne dövmesiyle kaplattıracağım o da olmadı üstüne para ödeyeceğim, yok aga ben almayayım![]()
bunu kariadyi yapamaz mk
Götüne eyfel kulesini gene çizerimbunu kariadyi yapamaz mk![]()
kanka önemli olan prüz yere çizmek degil sert yeri kaplamak anladin.Götüne eyfel kulesini gene çizerim![]()
kanka önemli olan prüz yere çizmek degil sert yeri kaplamak anladin.