yani suçlu değilim mi diyorsunLa onun pleski deil ordaki musteri99 da elesyaya sc kodlamiatim krndisi verdi sc denemek icin ozmn bu benim useri silmisti log atildigi icin bende elesya ya yazdim ondan biluyorim yani
Onun değilse benim Musteri99 pleske kim giriyor **Küfürbaz**La onun pleski deil ordaki musteri99 da elesyaya sc kodlamiatim krndisi verdi sc denemek icin ozmn bu benim useri silmisti log atildigi icin bende elesya ya yazdim ondan biluyorim yani
Herkes Şikayetçi Ondan 😅😅şu an D yi savunan biri var mı çok karışık bura
ben şu an tarafsızım iddiaları dinleyerek halkın nabzını ölçüyorum ve kim haklı bulmaya çalışıyorumşu an D yi savunan biri var mı çok karışık bura
Yaw şansıma bak amk benim pleskAga 99 u bana elesya verdi
Hakim bey bir çözümben şu an tarafsızım iddiaları dinleyerek halkın nabzını ölçüyorum ve kim haklı bulmaya çalışıyoru
Elyassa ya DA ben Sattım Zaten 😅😅Aga 99 u bana elesya verdi
evet peki sence kim haklı iddialar doğru mu yoksa sahte mi hazırlandıHakim bey bir çözüm
hakim: Adalet sokakta
Demeki elesya girmis benim diye bana verdi amkYaw şansıma bak amk benim plesk
sen plesk mi aldın kimden aldınBakın bu olayda benim pleskimde gitti, aşırı sinirli olmuştum. Kafam sakinken tamamen konuyu okuyacağım. Bu boku yiyen buradaysa çıkıp adam gibi benim desin adam gibi banını yesin.
Demez Ki İnkar Eder Ama Tüm Kanıtları Ekledim, Pharabene de Kendi Spy Hesabı Karşılığı Oto Maili Salmasını Söylemiş ZatenBakın bu olayda benim pleskimde gitti, aşırı sinirli olmuştum. Kafam sakinken tamamen konuyu okuyacağım. Bu boku yiyen buradaysa çıkıp adam gibi benim desin adam gibi banını yesin.
Bunu ancak zaman belirler dostumevet peki sence kim haklı iddialar doğru mu yoksa sahte mi hazırlandı
Knk simdi elesyada bende mixden user almistik sonra birisi log loyunca mix de siradan silmeye baslamiş bende ozmn sc sariyodum elesya sordum senin plesk giriyomu evet dedi benimkini mix sildigi icinde giremedim elesyafa bana istrdigimde musteri99 u verdiBakın bu olayda benim pleskimde gitti, aşırı sinirli olmuştum. Kafam sakinken tamamen konuyu okuyacağım. Bu boku yiyen buradaysa çıkıp adam gibi benim desin adam gibi banını yesin.
sen ne konusuyon aq sherlock holmes misin sahte hazırladı neevet peki sence kim haklı iddialar doğru mu yoksa sahte mi hazırlandı
şu anda olayı sorguluyorum şahitler gelsinsen ne konusuyon aq sherlock holmes misin sahte hazırladı ne
Demez Ki İnkar Eder Ama Tüm Kanıtları Ekledim, Pharabene de Kendi Spy Hesabı Karşılığı Oto Maili Salmasını Söylemiş Zaten
ve adaletBunu ancak zaman belirler dostum