@DWD Logcu Veled Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim log koyfugumda mozun bana saldigi resslerin useriydi dc logu yaptik denek icin loydum mixle alakasi yok gelmis kafa sikiyo

Bakın bu olayda benim pleskimde gitti, aşırı sinirli olmuştum. Kafam sakinken tamamen konuyu okuyacağım. Bu boku yiyen buradaysa çıkıp adam gibi benim desin adam gibi banını yesin.

Bakın bu olayda benim pleskimde gitti, aşırı sinirli olmuştum. Kafam sakinken tamamen konuyu okuyacağım. Bu boku yiyen buradaysa çıkıp adam gibi benim desin adam gibi banını yesin.
Demez Ki İnkar Eder Ama Tüm Kanıtları Ekledim, Pharabene de Kendi Spy Hesabı Karşılığı Oto Maili Salmasını Söylemiş Zaten

Knk simdi elesyada bende mixden user almistik sonra birisi log loyunca mix de siradan silmeye baslamiş bende ozmn sc sariyodum elesya sordum senin plesk giriyomu evet dedi benimkini mix sildigi icinde giremedim elesyafa bana istrdigimde musteri99 u verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,654Konular
3,270,115Mesajlar
315,698Kullanıcılar
LCGhose5624Son Üye
Üst Alt