@DWD Logcu Veled Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Pharabene bahsetigim hesap bos hesap ben ozmn legendim master yazmisim ki ztn mal deilim amk 2018 hesabi verecek kadar

Rating - 0%
Dostlar Bu DWD denen kahpe eniği Mixin pleskindeki bütün sc lere log koyarak o sıra plesklerden birinde benim sc mi bulduğunu vs ss lerde mevcut ve konunun devamında diğer plesk satanların da ip lerini ogrenip log koyacağını söyledi bana. ki bana attıgı ss teki dc logu ndan ip mi engelleme yazısı var ve zappingin txt inde de ip mi engelleme yazısı var ne tesadüf :D

Rating - 100%
Dostlar Bu DWD denen kahpe eniği Mixin pleskindeki bütün sc lere log koyarak o sıra plesklerden birinde benim sc mi bulduğunu vs ss lerde mevcut ve konunun devamında diğer plesk satanların da ip lerini ogrenip log koyacağını söyledi bana. ki bana attıgı ss teki dc logu ndan ip mi engelleme yazısı var ve zappingin txt inde de ip mi engelleme yazısı var ne tesadüf :D
Lan onu elesya verdi diyorum bana amk

Rating - 100%
Zaten log koyduktan sonra ben o site ile basmadım logu da gizlemeyi bilmiyor AJDJQJFJQJJFKQKDK GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDERİM @Al Simmons

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,538Konular
3,269,078Mesajlar
315,368Kullanıcılar
terabyteSon Üye
Üst Alt