Rating - 100%
Evet Abi Kanıtları Pharaben Atmıştı ZatenSpyhackerz kullanıcı hesabı mı?
Evet Abi Kanıtları Pharaben Atmıştı ZatenSpyhackerz kullanıcı hesabı mı?
Spyhackerz kullanıcı hesabı mı?
vay @Al Simmons abi hoşgeldin buyur abi şimdi ben de olayı anlamaya çalışıyordum biri birine plesk satmış sonra o da plesk e girip onun sattığı script lere log koymuşSpyhackerz kullanıcı hesabı mı?
Ben de ondan aldım erişimi vardı sonra kavga edince kestim erişimi bir şey lazım olursa o atıyor ben yüklüyorum sc leri kontrol edipBende elesyadan plesk aldım adam müşterinin ismine göre veriyor pleski
Elyassa ya DA ben Sattım Zaten 😅
Adam diyo benim plesk 99Yaw şansıma bak amk benim plesk
Elesyadan yana bir sıkıntı görmedim pleski de kontrol ettim hiç girmemişBen de ondan aldım erişimi vardı sonra kavga edince kestim erişimi bir şey lazım olursa o atıyor ben yüklüyorum sc leri kontrol edip
La bende sikinti gordum diye yazmadim c4 diyo musteri 99 benim plesk ama elesya bana verdi onuElesyadan yana bir sıkıntı görmedim pleski de kontrol ettim hiç girmemiş
Musteri99 seninse ben girdim ama elesya verdi benim diye nedenide mix benim userimi silmistiZaten burda belli oluyor ben pleske birinin girdiğini farkettim @V ye de yazdım onlar da burda
Ekli dosyayı görüntüle 23418
Lan onu elesya verdi diyorum bana amkDostlar Bu DWD denen kahpe eniği Mixin pleskindeki bütün sc lere log koyarak o sıra plesklerden birinde benim sc mi bulduğunu vs ss lerde mevcut ve konunun devamında diğer plesk satanların da ip lerini ogrenip log koyacağını söyledi bana. ki bana attıgı ss teki dc logu ndan ip mi engelleme yazısı var ve zappingin txt inde de ip mi engelleme yazısı var ne tesadüf![]()
Zaten log koyduktan sonra ben o site ile basmadım logu da gizlemeyi bilmiyor AJDJQJFJQJJFKQKDK GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDERİM @Al SimmonsDostlar Bu DWD denen kahpe eniği Mixin pleskindeki bütün sc lere log koyarak o sıra plesklerden birinde benim sc mi bulduğunu vs ss lerde mevcut ve konunun devamında diğer plesk satanların da ip lerini ogrenip log koyacağını söyledi bana. ki bana attıgı ss teki dc logu ndan ip mi engelleme yazısı var ve zappingin txt inde de ip mi engelleme yazısı var ne tesadüf![]()
Kardesim logu ben atsaydim emin olki bulma sansin olmazdi burdaki cogu logcuyuda ben rebortladimZaten log koyduktan sonra ben o site ile basmadım logu da gizlemeyi bilmiyor AJDJQJFJQJJFKQKDK GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDERİM @Al Simmons
Kanka sen atmadıysan nasıl senin sc loguna düşüyorKardesim logu ben atsaydim emin olki bulma sansin olmazdi burdaki cogu logcuyuda ben rebortladim
DcKanka sen atmadıysan nasıl senin sc loguna düşüyor
aga elesya diyo benim logdan elesyanin haberi var denemeye attim bakcam dedi ressler seninmi sana geldiKanka sen atmadıysan nasıl senin sc loguna düşüyor
Ben @Pharaben den şikayetci değilim isterse her şeyimi çalsın sıkıntı yok bilmiyorum da ben güveniyorum onunla tikli takası bile yaptık bir sorununu görmedimPharaben senin pc nden benim mail taslagimi caliyo anydeskten indirip
Senden caldi demedimkiBen @Pharaben den şikayetci değilim isterse her şeyimi çalsın sıkıntı yok bilmiyorum da ben güveniyorum onunla tikli takası bile yaptık bir sorununu görmedim
Hepsi tgden bana geldi ikinizin de ipsini engelledim zaten plesk sizde olduğu için silmişsinizaga elesya diyo benim logdan elesyanin haberi var denemeye attim bakcam dedi ressler seninmi sana geldi