Kemohack dan telegram dan webmail almıştım üstelik haftalık 250 tl fiyat çekti ben normaldir diye sorgulamadım aldım ondan sonra pahalı olduğunu anladım ama tek sorun o değil webmail aldım 5k dan fazla bastım 1 tane bile hesap düşmedi sonra webmail patladı falan birkaç kere daha açtı yine aynı sorun devam etti en son mesajlarıma cevap vermemeye başladı 1 aydır mağdurum iademi yapmazsa forumdan banlanmasını talep ediyorum lütfen.
Dyzne için de webmail plesk patladı dedi ondan sonra sürekli geç cevap vermeler sürekli bahaneler üretmeler param yok diyip duruyor denetimdeyim diyor sürekli farklı farklı bahaneler üretiyor iademi geç diyorum öyle bir hakkın yok diyor nasıl yok amk günlerdir mağdurum 250 tl ödememi iade geçmese onunda forumdan banlanmasını istiyorum

Dyzne için de webmail plesk patladı dedi ondan sonra sürekli geç cevap vermeler sürekli bahaneler üretmeler param yok diyip duruyor denetimdeyim diyor sürekli farklı farklı bahaneler üretiyor iademi geç diyorum öyle bir hakkın yok diyor nasıl yok amk günlerdir mağdurum 250 tl ödememi iade geçmese onunda forumdan banlanmasını istiyorum