@Dyzne ve @KemoHack dolandırıcı

Kemohack dan telegram dan webmail almıştım üstelik haftalık 250 tl fiyat çekti ben normaldir diye sorgulamadım aldım ondan sonra pahalı olduğunu anladım ama tek sorun o değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemohack dan telegram dan webmail almıştım üstelik haftalık 250 tl fiyat çekti ben normaldir diye sorgulamadım aldım ondan sonra pahalı olduğunu anladım ama tek sorun o değil webmail aldım 5k dan fazla bastım 1 tane bile hesap düşmedi sonra webmail patladı falan birkaç kere daha açtı yine aynı sorun devam etti en son mesajlarıma cevap vermemeye başladı 1 aydır mağdurum iademi yapmazsa forumdan banlanmasını talep ediyorum lütfen.
Dyzne için de webmail plesk patladı dedi ondan sonra sürekli geç cevap vermeler sürekli bahaneler üretmeler param yok diyip duruyor denetimdeyim diyor sürekli farklı farklı bahaneler üretiyor iademi geç diyorum öyle bir hakkın yok diyor nasıl yok amk günlerdir mağdurum 250 tl ödememi iade geçmese onunda forumdan banlanmasını istiyorum

WhatsApp Görsel 2022-12-06 saat 15.05.54.jpgWhatsApp Görsel 2022-12-06 saat 15.06.49.jpgWhatsApp Görsel 2022-12-06 saat 15.07.02.jpg

Kemohack forumdakilere yanlışım olmaz burası ekmek yediğim yer falan demişti kıdemli üyeyim demişti

hic beklemiyordum sikayet konusuyla ilgili bisi yazdin sandim, infilak ettim mk çee
HOCAM YAZDİM YA ZATEN YONETİME ALSANA

@KemoHack'in hakkında zaten daha önce şikayet konusu açılmış.

Bkz 1. https://spy.gen.tr/forum/threads/kemohack-kolpacisina-ithafen-toplanin.116750/

Elemanlar bildiğin dolandırıcılık yapmış. Mail hizmeti alıyorsa ve alıcı bundan faydalanamıyorsa ne anlamı var satın almanın ?

@beyazdx kardeşim çok haklısın, gel ben sana mail sağlayayım 1 hafta ücretsiz kullan beğenirsen düzenli alım sağlarsın. Telegram: wkeles
alırım almasına da şuanda farklı bir sorunum var geçen 500 mail falan bastım sitem anında yanıltıcı yedi emeğime bile değmedi bunu çözebilirsem alırım senden ama bir türlü çözümü bulamadım ne yaptıysam olmuyo hep yanıltıcı yiyor site

alırım almasına da şuanda farklı bir sorunum var geçen 500 mail falan bastım sitem anında yanıltıcı yedi emeğime bile değmedi bunu çözebilirsem alırım senden ama bir türlü çözümü bulamadım ne yaptıysam olmuyo hep yanıltıcı yiyor site
onu da sağlarız kardeşim sıfır sıkıntı

la gecenin 3 ünden başlamışsınız gecenün 3 ünde nedden forumdakiler aktif ĞĞĞĞĞĞĞĞ

Arkadaşın webmaili kullanamadığı günlerin parasını iade edeceğim olması gerekende bu hiç kimse hesap düşme garantisi vererek webmail satmaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,801Konular
3,271,499Mesajlar
316,233Kullanıcılar
saooldakankaSon Üye
Üst Alt