Eneszeus gel bak bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
sen şimdi şey mi diyosun 6951 sen değilsin ama 2 tane şüpheli var birisinin numarası 6951 ile bitiyor ama sen başka biridir diyosun :D

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
sen şimdi şey mi diyosun 6951 sen değilsin ama 2 tane şüpheli var birisinin numarası 6951 ile bitiyor ama sen başka biridir diyosun :D
Kanka okadar ss attim diger konulardada var her ss her kanit onu gosteriyor zaten ama yonetim cocuga karismiyo cunku neden oc sikik eneszues yalan yeminlerle ve yalanlarla gotunu yirtip aglayip inandiriyor

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
konuyu götünüzden okumayın seninde amına koyarım çocuk birlik olup beni mi yıkmaya çalışıyosunuz . Diyorum ki main hesapta zaten benim numaram geçirildi çalınan hesapta o var zaten eyvallah ama konuştuğu kişi deki 51 bana ait değil o forum olyfe ait bunuda kanıtladım daha ne istiyonuz aısjfaıjodsaoıdjaoı ?
Kanitladinmi KEHXKEGSLSBSK senin ben kafami sikiyim avel oc butun ss ler seni suclu yapiyo hala bos kesiyon

Rating - 100%
konuyu götünüzden okumayın seninde amına koyarım çocuk birlik olup beni mi yıkmaya çalışıyosunuz . Diyorum ki main hesapta zaten benim numaram geçirildi çalınan hesapta o var zaten eyvallah ama konuştuğu kişi deki 51 bana ait değil o forum olyfe ait bunuda kanıtladım daha ne istiyonuz aısjfaıjodsaoıdjaoı ?
? adamı tanımıyorum bile avel dolandırmayı bile beceremiyorsun

Rating - 95.8%
Hala tam ispatlanamasada yoğun şüphe ve yoğun ispatların hepsi eneszeusun aleyhinde ortaya çıktığı için üyeyi banladık ayrıca eneszeusun oly ile ortak olma ihtimali şüpheside bu kararda etkili oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,573Konular
3,269,260Mesajlar
315,435Kullanıcılar
umuuty231Son Üye
Üst Alt