Rating - 100%
Ya avel oc diger kanitlarda var konularda her ss i attim efe bile atti inkar etmw aq
kanıtlamış yalan hesapta tam numaram olduğunu kanıtlasın hatta e postamı bile kanıtlasın ben banlanmaya hazırım amk ortada tam kanıt yok bişey yok sonu 51 olan her numara banamı ait ne yaşıyonuz aq
Kanka okadar ss attim diger konulardada var her ss her kanit onu gosteriyor zaten ama yonetim cocuga karismiyo cunku neden oc sikik eneszues yalan yeminlerle ve yalanlarla gotunu yirtip aglayip inandiriyorsen şimdi şey mi diyosun 6951 sen değilsin ama 2 tane şüpheli var birisinin numarası 6951 ile bitiyor ama sen başka biridir diyosun![]()
Kanitladinmi KEHXKEGSLSBSK senin ben kafami sikiyim avel oc butun ss ler seni suclu yapiyo hala bos kesiyonkonuyu götünüzden okumayın seninde amına koyarım çocuk birlik olup beni mi yıkmaya çalışıyosunuz . Diyorum ki main hesapta zaten benim numaram geçirildi çalınan hesapta o var zaten eyvallah ama konuştuğu kişi deki 51 bana ait değil o forum olyfe ait bunuda kanıtladım daha ne istiyonuz aısjfaıjodsaoıdjaoı ?
? adamı tanımıyorum bile avel dolandırmayı bile beceremiyorsunkonuyu götünüzden okumayın seninde amına koyarım çocuk birlik olup beni mi yıkmaya çalışıyosunuz . Diyorum ki main hesapta zaten benim numaram geçirildi çalınan hesapta o var zaten eyvallah ama konuştuğu kişi deki 51 bana ait değil o forum olyfe ait bunuda kanıtladım daha ne istiyonuz aısjfaıjodsaoıdjaoı ?
Hala tam ispatlanamasada yoğun şüphe ve yoğun ispatların hepsi eneszeusun aleyhinde ortaya çıktığı için üyeyi banladık ayrıca eneszeusun oly ile ortak olma ihtimali şüpheside bu kararda etkili oldu.
gözün aydınZaten oyle abim soyledigi ssylet bile.birbirini tutmuyo
Eyvallah ama tam banlanirsa ozaman guzel olcak boyle oc dolandiricalar bi kendilerini akilli saniyorlargözün aydın![]()