.
Hoşgeldin
![]()
Onların kuyruk acısı çok büyük bilemezsiniz hepsine zamanı geldiğinde bizimde bir elbet bir cevabımız olacak aynı statüye onlar düşecek o kadar emin konuşuyoruz o İshak telli pezevenk i telefonu açıp sonra kapatıp engelledi o pezevenk belki burdan sesimizi duyup telefonu açarHoşgeldiniz borteçine sevilen ekiplerden birisi, bir at kuyruklunun iftirasına maruz kalması üzücü.
Eyvallah hoşbulduk Kardeş resmi kuruma yazı yetiştirmiyoruz bunla idare et artık canını yerim bizi ugraştırmaAçıkcası kılıçtaroğlu'nun konuşması gibi bi giriş olmuşhoşgeldin
hatırlıyom face sayfasından ifşalamıştınız numaralarını yorumda sovuyorlardıOnların kuyruk acısı çok büyük bilemezsiniz hepsine zamanı geldiğinde bizimde bir elbet bir cevabımız olacak aynı statüye onlar düşecek o kadar emin konuşuyoruz o İshak telli pezevenk i telefonu açıp sonra kapatıp engelledi o pezevenk belki burdan sesimizi duyup telefonu açar
Hoşgeldin![]()
vay behoşgeldin
hatırlıyom face sayfasından ifşalamıştınız numaralarını yorumda sovuyorlardıama tim ismi değişkti siber ergenekonmuydu onu hatırlıyamadım
Börteçine sneaky: , Gök-Börü ve Börteçine birleşmesi az sonra son dakika olarak HackNews'te yayınlanacakmış.
nasıl yaniBir bakmışsın HackNews' sanalın derinliklerine karışmış
Onların kuyruk acısı çok büyük bilemezsiniz hepsine zamanı geldiğinde bizimde bir elbet bir cevabımız olacak aynı statüye onlar düşecek o kadar emin konuşuyoruz o İshak telli pezevenk i telefonu açıp sonra kapatıp engelledi o pezevenk belki burdan sesimizi duyup telefonu açar

nasıl yani
Neyin birleşmesi birşey anlamadık ama iyi bir niyet de sezgilemedik haberi bir görelim niyete göre bizde adım atarız
bizi yıldırdı kardeş bu bildiğin gibi değil 13 tane numara engelledi adam yabancı numara açamaz oldu ama görüşeceğiz Onu Ankarada........sms atın para vercez deyin açar telefonu hemen![]()
bizi yıldırdı kardeş bu bildiğin gibi değil 13 tane numara engelledi adam yabancı numara açamaz oldu ama görüşeceğiz Onu Ankarada........

Hoşgeldiniz, arkadaş aslında biraz takılmış size iyi yönde anladığım kadarıyla, kendi niki gökbörü, sizin nikiniz börteçine iki isimde de bör ve börü tanımlamaları geçiyor yani türkçü kimlik. İkisinin birleşiminden zaten börteçine ismi yine çıkıyor
kötü bir haber yapılacağını düşünmüyorum![]()
korkusundan dışarı yanlız çıktığını sanmıyorum, aslında dışarı çıktığınıda sanmıyorum, yakalarsanız at kuyruğundan biryere bağlayın sorgulayın , şizofren olduğu söyleniyor eğer öyleyse bir akıl hastanesine kapatın![]()
Bi konu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Yolla banka hesabını veya ne istersen iste benden. Hayran bıraktın amk kendineHoşgeldiniz, arkadaş aslında biraz takılmış size iyi yönde anladığım kadarıyla, kendi niki gökbörü, sizin nikiniz börteçine iki isimde de bör ve börü tanımlamaları geçiyor yani türkçü kimlik. İkisinin birleşiminden zaten börteçine ismi yine çıkıyor
Bana fake miş gibi geldi de neyseiyi SMler kardeş banada bi url spoofing hazırlayında hackleyin beni
![]()