.

Hoşgeldiniz borteçine sevilen ekiplerden birisi, bir at kuyruklunun iftirasına maruz kalması üzücü.
Onların kuyruk acısı çok büyük bilemezsiniz hepsine zamanı geldiğinde bizimde bir elbet bir cevabımız olacak aynı statüye onlar düşecek o kadar emin konuşuyoruz o İshak telli pezevenk i telefonu açıp sonra kapatıp engelledi o pezevenk belki burdan sesimizi duyup telefonu açar

Onların kuyruk acısı çok büyük bilemezsiniz hepsine zamanı geldiğinde bizimde bir elbet bir cevabımız olacak aynı statüye onlar düşecek o kadar emin konuşuyoruz o İshak telli pezevenk i telefonu açıp sonra kapatıp engelledi o pezevenk belki burdan sesimizi duyup telefonu açar
hatırlıyom face sayfasından ifşalamıştınız numaralarını yorumda sovuyorlardı :) ama tim ismi değişkti siber ergenekonmuydu onu hatırlıyamadım

Börteçine sneaky: , Gök-Börü ve Börteçine birleşmesi az sonra son dakika olarak HackNews'te yayınlanacakmış.

sms atın para vercez deyin açar telefonu hemen çee

Neyin birleşmesi birşey anlamadık ama iyi bir niyet de sezgilemedik haberi bir görelim niyete göre bizde adım atarız

Hoşgeldiniz, arkadaş aslında biraz takılmış size iyi yönde anladığım kadarıyla, kendi niki gökbörü, sizin nikiniz börteçine iki isimde de bör ve börü tanımlamaları geçiyor yani türkçü kimlik. İkisinin birleşiminden zaten börteçine ismi yine çıkıyor

bizi yıldırdı kardeş bu bildiğin gibi değil 13 tane numara engelledi adam yabancı numara açamaz oldu ama görüşeceğiz Onu Ankarada........

korkusundan dışarı yanlız çıktığını sanmıyorum, aslında dışarı çıktığınıda sanmıyorum, yakalarsanız at kuyruğundan biryere bağlayın sorgulayın , şizofren olduğu söyleniyor eğer öyleyse bir akıl hastanesine kapatın çee

Hoşgeldiniz, arkadaş aslında biraz takılmış size iyi yönde anladığım kadarıyla, kendi niki gökbörü, sizin nikiniz börteçine iki isimde de bör ve börü tanımlamaları geçiyor yani türkçü kimlik. İkisinin birleşiminden zaten börteçine ismi yine çıkıyor

kötü bir haber yapılacağını düşünmüyorum :)

Hoşbulduk Kardeş sağolasın dostumuzdan çok düşmanımız var kardeş ne bilelim bizi foruma konu yapanda bu arkadaş o yüzden yaklaşım bu yönde oldu

korkusundan dışarı yanlız çıktığını sanmıyorum, aslında dışarı çıktığınıda sanmıyorum, yakalarsanız at kuyruğundan biryere bağlayın sorgulayın , şizofren olduğu söyleniyor eğer öyleyse bir akıl hastanesine kapatın çee

Arkada fantezi yapmayı bekleyen o kadar çok kişi varki düşman başına

Bi konu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Yolla banka hesabını veya ne istersen iste benden. Hayran bıraktın amk kendine

Bana fake miş gibi geldi de neyse :D iyi SMler kardeş banada bi url spoofing hazırlayında hackleyin beni :D

Bana fake miş gibi geldi de neyse :D iyi SMler kardeş banada bi url spoofing hazırlayında hackleyin beni :D

@Meras bizim kimseye kendimiz kanıtlamaya ihtiyacımız yok kafanda soru işareti kalmasın diye iki resim yükledik ayrıca bir bakmışsın akşam hesabın hacklenmiş ifşa olmuşsun büyük konuşmamak gerek börteçine nin klasik bir sözü vardır börteçine dediyse yapar kimler geldi kimler geçti hepside beni hackleyemezsin diyordu neyse herkese kapımız bizim kardeşim çaya beklerim

Son düzenleme:
131,662Konular
3,270,176Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt