Foruma Gelmiş Ve Gelecek Olan Tokatcılara Kin Kusma Yeri....

Evet beyler böyle tokatcı orospu oğullarına sövün yoksa böyle orospu çocukları çoğalır ve bir gün sizide dolandırırlar

Evet beyler böyle tokatcı orospu oğullarına sövün yoksa böyle orospu çocukları çoğalır ve bir gün sizide dolandırırlar

Bir adet orospu evladı beni tokatlamaya çalıştı. Hesabı son anda geri aldım. İsmini vermeyeceğim yalvardı bana anlatmamam için

Dolandıracak kadar şeref yoksunu bir orospu çocuğu varsa onun anasının tırnak uçlarını sikeyim sivilcelerini patlatıp yüzüne süreyim kaldırıp duvarda duvar vurayım atayım kazana haşlasın içip tuzu az diyeyim dolandırıcıların topunun bacısını sikeyim embesil herifler köprü altlarına düşün geberin leşinizin kemiklerine delik açıp tecavüz edeyim kulağınıza yarramı sokup diğer tarafdan çıkarayım ananızın büzüşmüş amına televizyon anteni sokup sinyal vereyim

Dolandıracak kadar şeref yoksunu bir orospu **Küfürbaz** varsa onun anasının tırnak uçlarını **Küfürbaz** sivilcelerini patlatıp yüzüne süreyim kaldırıp duvarda duvar vurayım atayım kazana haşlasın içip tuzu az diyeyim dolandırıcıların topunun bacısını **Küfürbaz** embesil herifler köprü altlarına düşün geberin leşinizin kemiklerine delik açıp tecavüz edeyim kulağınıza yarramı sokup diğer tarafdan çıkarayım ananızın büzüşmüş amına televizyon anteni sokup sinyal vereyim
bune amk amin demeye korktum LŞÖEWÖŞQEEÖLŞQWÖLEÖLŞWQ

Annelerini şaha kaldırayım orospuçocukları amına koyduğum beyinsizleri olmayan beyin nöronlarını sikeyim onların

BURDA GELECEK GEÇMİŞ OLAN TÜM TOKATÇILARA Bİ UYARI EĞER BİRDAHA DENERSENİZ ANANIZIN AMINA NOJUTSU TEKNİĞİ UYGULARIM

bu forumda tanışmıştım furkan gölge şahsın ismi adamdan hosting aldım beleşe ortak olduk gittim tanervip e hosting saldım
adam 2 saat içinde 30 a yakın tkli tiksiz düşürdü bu yavşak txt den tüm hesapları çekmiş çektiği hesapların adını kidse10k - kidse50k falan yazmış
tiklilerde bioya etiketlemiş beni bunu gören tanervip ağzıma sıçıp aile infazımı verdi amk sonra affettim furkan ı çok özür diledi herneyse işlem aldım 400 tl lik ona söyledim herneyse işlemi halletim knk dedi acil paraya ihtiyacım var sıkışık durumdayım falan dedi yarın ödeyecem falan dedi attım parayı bide 35 k insta hesabı verdim satarsın diye
salak gidip 35 k + 400 tl ye 120 k takas etmiş paramıda geri vermedi ee şimdi ben bu arkın anneisi aradım olayı anlattım oh iyi olmuş dedi kapattı ne yapimki ben bu or*spu evladına ?

orosbu çocuklarının gün geçtikçe sayısı da artıyo birbirini sikip çoğalıyolar resmen

bu forumda tanışmıştım furkan gölge şahsın ismi adamdan hosting aldım beleşe ortak olduk gittim tanervip e hosting saldım
adam 2 saat içinde 30 a yakın tkli tiksiz düşürdü bu yavşak txt den tüm hesapları çekmiş çektiği hesapların adını kidse10k - kidse50k falan yazmış
tiklilerde bioya etiketlemiş beni bunu gören tanervip ağzıma sıçıp aile infazımı verdi amk sonra affettim furkan ı çok özür diledi herneyse işlem aldım 400 tl lik ona söyledim herneyse işlemi halletim knk dedi acil paraya ihtiyacım var sıkışık durumdayım falan dedi yarın ödeyecem falan dedi attım parayı bide 35 k insta hesabı verdim satarsın diye
salak gidip 35 k + 400 tl ye 120 k takas etmiş paramıda geri vermedi ee şimdi ben bu arkın anneisi aradım olayı anlattım oh iyi olmuş dedi kapattı ne yapimki ben bu or*spu evladına ?
Taner sadece mail i çekmek için kodları isterken yapmadığını bırakmıyor . Sahte tanerdir o

131,669Konular
3,270,224Mesajlar
315,721Kullanıcılar
korayvardarrSon Üye
Üst Alt