Evet beyler böyle tokatcı orospu oğullarına sövün yoksa böyle orospu çocukları çoğalır ve bir gün sizide dolandırırlar
bence gidip açmalısın yoksa başka birini dolandırır ve sende günaha girersin niye çünki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandırBir adet orospu evladı beni tokatlamaya çalıştı. Hesabı son anda geri aldım. İsmini vermeyeceğim yalvardı bana anlatmamam için
bune amk amin demeye korktum LŞÖEWÖŞQEEÖLŞQWÖLEÖLŞWQDolandıracak kadar şeref yoksunu bir orospu **Küfürbaz** varsa onun anasının tırnak uçlarını **Küfürbaz** sivilcelerini patlatıp yüzüne süreyim kaldırıp duvarda duvar vurayım atayım kazana haşlasın içip tuzu az diyeyim dolandırıcıların topunun bacısını **Küfürbaz** embesil herifler köprü altlarına düşün geberin leşinizin kemiklerine delik açıp tecavüz edeyim kulağınıza yarramı sokup diğer tarafdan çıkarayım ananızın büzüşmüş amına televizyon anteni sokup sinyal vereyim
Kanka baya oldu ismini unuttumbence gidip açmalısın yoksa başka birini dolandırır ve sende günaha girersin niye çünki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır
hangi piç o amk 6 tl için insan mı dolandırılır hadi 1k olsa neyse EŞWLÖQEÖLQWÖLŞ şaka şaka insan 6 tl için namusunu şerefini güvenini satar mı amk6 ve 20 tl için dolandıracak duruma düşmüş insanlar namusunu 2 paralık ettiklerim
ŞÖWLEQÖLŞEÖLŞQWLÖŞEQÖLŞ ayb kardeşim tokatcılığın her miktarı orospu çocukluğudur10 15 bin dolandırsa neyse de 15tl dolandırmak gairp
vay amk ne garip orospu evlatları varmış10 tl bankot kokusu alsa koklaya koklaya dolandırmaya gelecek tipler var
Taner sadece mail i çekmek için kodları isterken yapmadığını bırakmıyor . Sahte tanerdir obu forumda tanışmıştım furkan gölge şahsın ismi adamdan hosting aldım beleşe ortak olduk gittim tanervip e hosting saldım
adam 2 saat içinde 30 a yakın tkli tiksiz düşürdü bu yavşak txt den tüm hesapları çekmiş çektiği hesapların adını kidse10k - kidse50k falan yazmış
tiklilerde bioya etiketlemiş beni bunu gören tanervip ağzıma sıçıp aile infazımı verdi amk sonra affettim furkan ı çok özür diledi herneyse işlem aldım 400 tl lik ona söyledim herneyse işlemi halletim knk dedi acil paraya ihtiyacım var sıkışık durumdayım falan dedi yarın ödeyecem falan dedi attım parayı bide 35 k insta hesabı verdim satarsın diye
salak gidip 35 k + 400 tl ye 120 k takas etmiş paramıda geri vermedi ee şimdi ben bu arkın anneisi aradım olayı anlattım oh iyi olmuş dedi kapattı ne yapimki ben bu or*spu evladına ?