Şu tüm türkiyenin kullandığı mıFake kız fotoları bana ait biri yaymış ve bu durum beni çok rahatsız etti kaldırır mısınız
bklmFake kız fotoları bana ait biri yaymış ve bu durum beni çok rahatsız etti kaldırır mısınız
Fake kız fotoları bana ait biri yaymış ve bu
Aynen öyleMerhaba arkadaşlar melisa ile telegramda tanıştım aşağıya vereceğim konu linkinden yandex diskte melisanın fotoğrafları yayınlanmış ancak şu an ulaşılamıyor dava açacak haberiniz olsun
Biri instadan almış fotolarımı buraya vermiş fake kiz fotosu die dolaşıyor telegramdahangi platformda,herkese açık paylaştığınız bir foto değilse şikayetci olabilirsiniz
FakeŞu tüm türkiyenin kullandığı mı
Komik olan netrajikomik bir durum üzüldüm adına KFDGNKSDFNKLGNKİSDSFKİNLŞ
buradakilerin %80i instagram hesap calmaktan baska bir sey bilmeyen insanlar, ayrıca telegramdaki fotograflari silmek icin sunucularına girmek gerekiyor ve bunu kimsenin yapacagini sanmıyorum senin için.Fake kız fotoları bana ait biri yaymış ve bu durum beni çok rahatsız etti kaldırır mısınız
Link kaldırılmış zaten endişelenmene gerek yokAynen öyle
Evet kaldırıldı ama kim yaptı öğrenmem lazımLink kaldırılmış zaten endişelenmene gerek yok
Nick @warius ama kendin değil önemli değil bence ama senin kararın karakola bağlarsan öğrenirsin anca.Evet kaldırıldı ama kim yaptı öğrenmem lazım
buradakilerin %80i instagram hesap calmaktan baska bir sey bilmeyen insanlar, ayrıca telegramdaki fotograflari silmek icin sunucularına girmek gerekiyor ve bunu kimsenin yapacagini sanmıyorum
buradakilerin %80i instagram hesap calmaktan baska bir sey bilmeyen insanlar, ayrıca telegramdaki fotograflari silmek icin sunucularına girmek gerekiyor ve bunu kimsenin yapacagini sanmıyorum senin için.
HaklısınNick @warius ama kendin değil önemli değil bence ama senin kararın karakola bağlarsan öğrenirsin anca.
Ne düşünüyorum biliyor musun her insan hata yapabilir bence başka bir olay olmadıkça pek karakola bağlamaya gerek yok basit bir sebep çözüldü zaten uğraşmaHaklısın