Fotoğraflarım yayınlanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Fake kız fotoları bana ait biri yaymış ve bu durum beni çok rahatsız etti kaldırır mısınız

Lusy

SOYTARI
Rating - 100%
Fake kız fotoları bana ait biri yaymış ve bu durum beni çok rahatsız etti kaldırır mısınız
buradakilerin %80i instagram hesap calmaktan baska bir sey bilmeyen insanlar, ayrıca telegramdaki fotograflari silmek icin sunucularına girmek gerekiyor ve bunu kimsenin yapacagini sanmıyorum senin için.

Rating - 0%
buradakilerin %80i instagram hesap calmaktan baska bir sey bilmeyen insanlar, ayrıca telegramdaki fotograflari silmek icin sunucularına girmek gerekiyor ve bunu kimsenin yapacagini sanmıyorum
buradakilerin %80i instagram hesap calmaktan baska bir sey bilmeyen insanlar, ayrıca telegramdaki fotograflari silmek icin sunucularına girmek gerekiyor ve bunu kimsenin yapacagini sanmıyorum senin için.

Nick @warius ama kendin değil önemli değil bence ama senin kararın karakola bağlarsan öğrenirsin anca.
Haklısın

N

Nobody

Yaşadığınız mağduriyet için üzgünüm. İlgili konu içeriği zaten yandex tarafından kaldırılmış. Ben de konuyu forumdan kaldırdım konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,529Konular
3,269,014Mesajlar
315,352Kullanıcılar
anonimtSon Üye
Üst Alt