-
Scorpiol
Forumda Yeni
🔒
SPYHACKERZ PREMIUM ARCHIVE
VIP Arsiv Icerigi
Bu kilitli arsiv konusunu okumak icin VIP uye veya Kurumsal uye olmaniz gerekir.
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
VIP Arsiv Icerigi Bu kilitli arsiv konusunu okumak icin VIP uye veya Kurumsal uye olmaniz gerekir. VIP uyelik satin al
Bu kilitli arsiv konusunu okumak icin VIP uye veya Kurumsal uye olmaniz gerekir.
Sevinsinler Bari Paşam Ne Diyelim Adımı Kirletmeye Çalışıyorlar Aklı Sıra Sevinsinler Bakalım Herkez'e Foto Dağıtmışlar Sözde Benmişim Millet'e Kapak Fotosu Yaptırtmışlar Birde Benim Olmadığımı Bilenler Var Onlar'da Ses Çıkartmıyor NedenseKardeşim boşver bunları.
Ayyıldız da bunlar da çoluk çocuk
şuna üzülüyorum ki bunlara verilen internete yazık.
bunların eline kim klavye vermişse aq. adamı çıldırtıyorlar be.
Sözde İfşa Etmişler Beni![]()
niye koymuslar bunu anlamadım
Face Resimlerine Bu foto'yu koymuşlar Birde Bu Ünlüyü bilene Para Verecez Falan Yazmışlar Gülüp Geçiyorum BunlaraSoyadimin dogan olduğunu öğrenmiş 2 haftada bir bu baban bu annen diyip soy adi dogan olan insanlar atıyor ifsalarim seni diyor 2015 te abi diyip yabimda takilmaya çalışıyordu aonra bana hirladi bunuda umutuda defalarca siktik bas engeli muhattap olma havlar havlar ama ısırmaz asla
Onlara söylesene forumlarını bi açsınlar eskiden olduğu gibi ezip geçelim yine. Sen siktir et böyle insanları sanala her türlü boku bulaştırıp içine edenler bu şekilde hareket eden zihniyetlerdir. Bunları dikkate alıp buraya bu yazıyı yazman bile benim gözümde hatadır. sneaky:
Eyw Paşam Eksik OlmaÇoluk çocuk tombalakla niye zaman kaybediyorsun abi ? Seni bilen bilir , tanıyan tanır. Afedersinde sikine takman bile hata
bu benim facebook anasayfamda neden göründü ve bu muhteremin sesi çok güzel amk konuşcağım bi yer varmı bunla bunu bir sikmek istiyorum
Ufak bir açıklama yapayım öncelikle Selamun Aleykum kimse bizi dağıtmadı dağıtamaz. Biz Hurk4n kardeşimiz askere gittiği için kapattık siteyi ve sanaldan çekildik. Şu an hurk4n kardeşim TSK'da rütbeli bir personel olarak devam ediyor hâlâ görüşüyoruz kardeşimle ben Kuzey Irakta görev yapıyorum. Yani tutupta bu veletlerin sözlerine aldırış etmeyiniz güzel kardeşlerim. Sağlıcakla kalın.